ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ… «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί*, ηλικίας 23,24 και 33 ετών, είναι οι δράστες της δολοφονίαςτου 19χρονου Θωμά. Οι δράστες κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος τριών Ελλήνων, φίλων του θύματος.

Η ανθρωποκτονία και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του. Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος. Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Εν τω μεταξύ, οι δράστες επέστρεψαν στην Αλβανία μετά από το έγκλημα και τώρα θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος των. Φέξε μου και γλίστρησα!

*Οι οποίοι, εφόσον ήταν σεσημασμένοι για κλοπές, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών, κ.τ.λ., θα έπρεπε να είχαν απελαθεί, την ίδια ημέρα που αποφυλακίστηκαν. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου με τους αλλοδαπούς δράστες σοβαρών εγκλημάτων, αλλά όχι και στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας! Και ιδού τα αποτελέσματα!