«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠ’ Τ’ ΑΛΓΕΡΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ… ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

Τρία «προσφυγάκια» απ’ τ’ Αλγέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς, με περιπετειώδη τρόπο και κατά πάσα πιθανότητα είναι μέλη της συμμορίας των «προσφύγων» με τα πιστόλια, που ληστεύει και τρομοκρατεί στο κέντρο της Αθήνας!

Προηγήθηκε επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής στο λόφο του Στρέφη, σε δύο φοιτήτριες τις οποίες όχι μόνο λήστεψαν αλλά και τις κακοποίησαν σεξουαλικά. Λίγο μετά την επίθεση στις κοπέλες, τα τρία «προσφυγάκια» πήγαν στην πλατεία Κάνιγγος όπου περικύκλωσαν έναν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν. Ωστόσο, αναγνωρίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς, από τις περιγραφές που είχαν κάνει οι φοιτήτριες στην Αστυνομία.

Τα «προσφυγάκια» δεν αιφνιδιάστηκαν και βασιζόμενα στις οδηγίες των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» επιχείρησαν να αποτρέψουν την… ρατσιστική σύλληψή τους, επιτιθέμενα με γροθιές και κλωτσιές κατά των αστυνομικών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί και σε άλλες δύο ληστρικές επιθέσεις ενώ οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως έχουν διαπράξει και πολλές άλλες ληστείες, ως μέλη της ληστρικής συμμορίας των «προσφύγων» που λυμαίνεται το κέντρο του Αθηνιστάν.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!