ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ!

Τόνους μαρξιστικού δηλητηρίου χύνουν από χθες το βράδυ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, κατά του λαού της Λέσβου που ξεσηκώθηκε ζητώντας την πατρίδα του πίσω. Μάλιστα, η γραμμή που περνάει το καθεστώς των ΣΑΠΙΩΝ (η οποία αποτυπώνεται στους τίτλους των ΜΜΕ), είναι ότι αυτοί που ξεσηκώθηκαν ήταν «ακροδεξιοί». Ιδού ποιοι ήταν, σύμφωνα με αντικειμενική ανταπόκριση τοπικού μέσου του νησιού:  

«Πραγματική λαοθάλασσα δημιούργησαν εκατοντάδες κόσμου σήμερα το απόγευμα (19:00) στην προκυμαία Μυτιλήνης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν πριν λίγο στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού  τον εθνικό μας ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στην προτομή του Λιμενάρχη Καζάκου έξω από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή «Ελλάς- Ελλάς» υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία…».

Αυτή είναι η αλήθεια που σας πονάει, κομμούνια, τώρα που χάσατε τον έλεγχο του άλλοτε «κόκκινου νησιού»! Του άλλοτε και ΠΟΤΕ ΠΙΑ «κόκκινου νησιού», που στις επόμενες εκλογές θα εκλέξει πανηγυρικά τον πρώτο εθνικιστή βουλευτή!