ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ!

Έχασε την μάχη με την εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας ο σιωνιστής αρχιτοκογλύφος Σόρος και το… ευαγές Ίδρυμά του «Open Society Foundations», κλείνει το γραφείο του στη Βουδαπέστη και μεταφέρει τις δραστηριότητες του στο Βερολίνο, το οποίο χαρακτηρίζει«σύμβολο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και των δημοκρατικών αξιών στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας του Ιδρύματος στην Ουγγαρία, Κσάμπα Κσόντος, το Ίδρυμα Σόρος οδηγήθηκε σ’ αυτήν την απόφαση γιατί «η κυβέρνηση δημιούργησε έναν μεγάλο εχθρό, έναν αντίπαλο. Αυτός είναι ο Τζορτζ Σόρος, οι φορείς που χρηματοδοτεί, αλλά και όσοι Ούγγροι δουλεύουν για εμάς. Πολλοί υπάλληλοι μας είναι Ούγγροι, άλλοι είναι ξένοι. Είμαι σίγουρος ότι όλοι είναι καλοί άνθρωποι. Όμως αυτή η εκστρατεία μίσους τους έχει μετατρέψει σε εχθρούς του ουγγρικού λαού».

Κι ενός «κακού», μύρια έπονται… Έτσι, πολλές ΜΚΟ της Ουγγαρίας που τα’ παιρναν από τον Σόρος αγωνιούν για την επόμενη ημέρα – μήπως τα μέλη τους χρειαστεί να δουλέψουν πραγματικά για να ζήσουν- και σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Euronews στην Βουδαπέστη, Γκάμπορ Αξ, έχουν εναποθέσει στην Κομισιόν τις τελευταίες τους ελπίδες για να συνεχίσουν την «ντόλτσε βίτα», ζητώντας να χρηματοδοτήσει τις δράσεις τους κατά της ουγγρικής κοινωνίας!

Μια ζωή στην αμάκα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»… Ε ρε να γίνει κι εδώ κάτι τέτοιο, όταν θα υπάρξει εθνική κυβέρνηση στη χώρα. Θα κλάψουνε πολλές μανούλες!