ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ… ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΒΑΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ»;

Σε αμερικανικό προτεκτοράτο (εκτός από… χασισοβολώνα της Ευρώπης) και με τη… βούλα, μετατρέπεται η Αλβανία του Έντι Ράμα, με τρεις νέες αμερικανικές βάσεις στα εδάφη της.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες περιοδεύει στην καρδιά του κτήνους η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας Olta Xhacka, όπου συναντήθηκε με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Τζέιμς Ματίς, και του προσέφερε «γη και ύδωρ».

Στις τρεις αμερικανικές βάσεις που κατασκευάζονται με γοργούς ρυθμούς στην Αλβανία, θα αφιχθούν τον επόμενο μήνα σε αλβανικά αεροδρόμια 120 αμερικανικά αεροσκάφη, 10 χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα και όλα τα είδη των πυραυλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό: «Η Αλβανία έχει δείξει ότι το γεωγραφικό της μέγεθος είναι πολύ μικρότερο από τη σημαντική συμμετοχή της στη συμμαχία. Ως αποφασισμένος σύμμαχος, η Αλβανία προσφέρει πλέον του βάρος της. Η δέσμευση της Αλβανίας για το μέρος του φορτίου που ανήκει σε αυτήν, έρχεται σε μια εποχή που η Ρωσσία επιδιώκει να διαιρέσει τη συμμαχία μας. Επίσης, λίγες χώρες της περιοχής έχουν την επαγρύπνηση της Αλβανίας για την καταστροφική ρωσσική επιρροή στην περιοχή και σας συγχαίρω για το έργο σας στη διατήρηση της ακεραιότητας των αλβανικών θεσμών.

Από την πλευρά της, η υπουργός του κράτους-μαφία, προσέθεσε στην «καταστροφική ρωσσική επιρροή» και την «απειλή από τον Νότο», εννοώντας την Ελλάδα.

Εννοώντας βεβαίως μια εθνική κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει στο μέλλον στην Ελλάδα, κι όχι τους φασουλήδες που την κυβερνούν σήμερα…

Και βέβαια, η εξέλιξη αυτή είναι πολύ επικίνδυνη για την Ελλάδα, καθότι μαζί με τις αμερικανικές βάσεις μπαίνουν και οι βάσεις για την «Μεγάλη Αλβανία», με την υποστήριξη των διεθνών τυράννων!