ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ… ΧΡΟΝΟΥ

Δεν είναι μόνο η τσιπροκαμμεναρία που καταδίκασε εντόνως την ανάρτηση των ελληνικών σημαιών στις νησίδες του Αιγαίου από τους τρεις θαρραλέους νεαρούς, αλλά και η νουδούλα και το υπόλοιπο «συνταγματικό τόξο».

Μάλιστα, το ρόλο του υπερασπιστή της πολιτικής των Τσιπροκαμμένων έναντι της Τουρκιάς από την πλευρά της νουδούλας, τον έχει αναλάβει ο Μπουμπούκος – ο δήθεν «σκληρός δεξιός». 

Μιλώντας, λοιπόν, στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή… δεν συμφέρει την Ελλάδα και αντιπρότεινε να τις αναρτήσουμε του… χρόνου:

«Φυσικά και μπορούμε να βάλουμε μια ελληνική σημαία σε κάθε βραχονησίδα ή βράχο στην ελληνική επικράτεια. Στα μάτια του μέσου πολίτη αυτό φαίνεται πολύ λογικό όμως στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής πρέπει όταν θα λαμβάνεις μία τέτοια απόφαση να την κάνεις συντεταγμένα και έχοντας σε γνώση σου ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Τώρα ξέρουμε ότι η Τουρκία ψάχνει ευκαιρία. Η ερώτηση είναι γιατί να πας τώρα να βάλεις τη σημαία σε μια βραχονησίδα και να μην την βάλεις του χρόνου που δεν θα ψάχνει ευκαιρία η Τουρκία; Τι είναι αυτό που σε πιέζει να το κάνεις τώρα ; Γιατί θες να δώσεις στην Τουρκία ένα πρόσχημα να κάνει φασαρία; Το συμφέρον της Ελλάδας είναι η ηρεμία και η σοβαρότητα, το συμφέρον της Τουρκίας είναι η φασαρία. Αν το κάνεις αυτό και δώσεις το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει φασαρία δουλεύεις υπέρ της Ελλάδος ή εναντίον της Ελλάδος;»

Αλήθεια, τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν καταλαβαίνετε πωςνουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο και το αυτό;