ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» – ΛΗΣΤΕΨΑΝ, ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΓΥΜΝΟ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΡΑ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Τρεις «ευπαθείς» μέρα μεσημέρι επιτέθηκαν σε άντρα, τον λήστεψαν και τον εγκατέλειψαν γυμνό!
Πήγε να περπατήσει στην παραλία και οι θρασύτατοι «ευπαθείς» του έβγαλαν μαχαίρι, του ζήτησαν λεφτά και τον έδεσαν χειροπόδαρα.
Όλα αυτά έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας.
Όπως αναφέρει ο ίδιος: “Το μεσημέρι της Τρίτης, πήγα να περπατήσω στην περιοχή γιατί συνηθίζω να πηγαίνω πολλά χρόνια για περπάτημα. Ποτέ δεν μου είχε συμβεί το παραμικρό. Όταν κατά καιρούς βλέπω να έχει τσιγγάνους φεύγω γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος. Το τελευταίο διάστημα είχαν εξαφανιστεί. Μάλιστα υπάρχουν και security που πραγματοποιούν περιπολίες στην περιοχή. Κατά το μεσημέρι πήγα να περπατήσω για μισή ώρα γιατί μου κάνει καλό. Όταν πλησίασα το αυτοκίνητο μου για να μπω, διέκρινα τρεις τσιγγάνους, ο ένας ήταν γύρω στα 22 με 23, οι άλλοι δύο ήταν πιο μικροί και κοιτούσαν προς το μέρος μου. Δεν έδωσα σημασία ούτε και χρήματα γιατί μου ζήτησαν λεφτά. Μάλιστα, τους μίλησα και εγώ άσχημα γιατί ήταν επιθετικό το ύφος τους, τους είπα “πάρτε δρόμο και φύγετε”.
Το τρίο των Ρομά, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά πέρασε στην επόμενη και πιο άγρια φάση του σχεδίου του. “Τότε μου ζήτησαν το λόγο και μου έβγαλαν ένα μαχαίρι. Για κακή μου τύχη είχα και μια ταινία στο αυτοκίνητο και αφού μου πήραν τα ρούχα με έδεσαν στο κάθισμα. Λίγη ώρα αργότερα κατάφερα και λύθηκα και με βρήκαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που πραγματοποιούσαν περιπολία και τους είπα τι μου συνέβη. Με έδεσαν χειροπόδαρα. Μόλις είδα το μαχαίρι τους είπα “παιδιά όλα καλά”…Ευτυχώς δεν μου πήραν το πορτοφόλι και το κινητό το οποίο το είχα κάτω από το κάθισμα κρυμμένο, γιατί πέρασε ένα αυτοκίνητο και το έβαλαν τρέχοντας στα πόδια. Η μιάμιση ώρα που έκατσα μέσα δεμένος μου φάνηκε αιώνας. Κράτησα την ψυχραιμία μου. Και επειδή τον τελευταίο καιρό εργάζομαι σε νυχτερινό κατάστημα και βλέπω διάφορα έχω συνηθίσει να διατηρώ την ψυχραιμία μου σε τέτοιες καταστάσεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή”.
Το θράσος και η παραβατικότητα των «ευπαθών» εξαπλώνεται και στα «καλά» προάστια της Αθήνας. 
Είναι αδιανόητο να περπατάς μέρα-μεσημέρι και να σου «την πέφτουν» στα καλά καθούμενα.
Τόσκα, είχες δίκιο… Η εγκληματικότητα έχει μειωθεί. Κερδάμε αδέρφια…
Κ.Π.