ΠΙΣΩ ΓΚΟΤΖΙΛΑ! ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΣ» ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Δεν προλαβαίνει να κάνει μια… πολεμοχαρή δήλωση ο… αναμπάμ-παπαντάμ τουρκοφάγος Καμμένος, και ο… υπερεθνικόφρων διαδικτυακός πρωτοπαπαγάλος του την βάζει αμέσως «στίκι», με διθυραμβικά σχόλια!

Σήμερα, όμως, είναι μια άλλη μέρα! Το… πολεμοχαρές γεράκι του πολέμου έγινε… περιστέρα της ειρήνης και χίμηξε με δηλώσεις του στα αγνά Ελληνόπουλα που έκαναν αυτό που όφειλε να κάνει εδώ και χρόνια το ψευδοκράτος-κλοτσοσκούφι: ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε ελληνικές νησίδες.

Και τι έκανε ο αθεόφοβος πρωτοπαπαγάλος; Αφού έκανε επί ώρες την… Παγώνα για τις κατάπτυστες δηλώσεις του μεγάλου χορηγού, προβάλλει στη «βιτρίνα» του αντίστοιχες δηλώσεις του… Λοβέρδου! Ναι, του… Λοβέρδου!!!

Επισημαίνοντας κάπου στο… βάθος (κήπος!) της ανάρτησης, ότι «σχετική δήλωση αλλά σε άλλο μήκος κύματος προχώρησε και ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος ο οποίος δεν αρνήθηκε το δικαίωμα του Έλληνα να αναρτά την Ελληνική Σημαία επί ελληνικού εδάφους αλλά πρόσθεσε το αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να την υπερασπιστεί με το αίμα του»!!!

Τουτέστιν, όποιος αναρτά ελληνικές σημαίες επί ελληνικού εδάφους, υποχρεώνεται μετά να κάτσει εκεί και να τις… φυλάει για να μην τις κατεβάσουν οι Τούρκοι!!!

Παραδίδουμε τον… τιτανοτεράστιο πρωτοπαπαγάλο στη χλεύη σας!