ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!

Κερκόπορτα για αναδοχή ανηλίκων παιδιών και από τα ομόφυλα ζευγάρια, ανοίγει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου (του… ευσεβούς!) με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, με το άρθρο 8 του νομοσχεδίου, υπό τον τίτλο «Μέτρα για την Προώθηση των Θεσμών της Αναδοχής και Υιοθεσίας», προστίθενται και τα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης στην κατηγορία αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις για να υιοθετήσουν παιδιά.

Επιτηδείως δε, δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση για το ποιοι εξ’ όσων έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης θα έχουν πλέον το δικαίωμα στην υιοθεσία, άρα δεν αποκλείονται τα ομόφυλα ζευγάρια!

Η σκόπιμη αυτή αοριστία στο νομοσχέδιο, είναι μια ξεκάθαρη κουτοπονηριά των Τσιπροκαμμένων, για να μην φανούν οι πραγματικές προθέσεις τους και ξεσηκωθεί εναντίον τους ο ελληνικός λαός!

Αυτό το τσιπροκαμμενικό έκτρωμα δεν πρέπει να περάσει με τίποτα και οφείλει η Εκκλησία να πάρει την όλη υπόθεση πάνω της!

(ΥΓ): Η τεκνοθεσία από τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους» είναι βεβαίως μια διαχρονική –κι όχι μόνο προεκλογική- υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ… Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία από το περυσινό παρακμιακό «gay parade», με… μπροστάρη τον υπουργό Τσακαλώτο…