ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ 1 ΜΕ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Απόρησαν πολλοί από τη σημερινή μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα του Καμμένου, που από «πολεμοχαρής» και «υπερπατριώτης» έγινε… αρνάκι – άσπρο και παχύ, των υπερατλαντικών εντολοδοτών του το καμάρι…

Όχι βεβαίως γιατί δεν είναι μαθημένος σε κωλοτούμπες, αλλά γιατί η φραστική επίδειξη υπερπατριωτισμού εθεωρείτο ως το τελευταίο σωσίβιο για την πολιτική του επιβίωση – κατά το γνωστό ρητό του Σάμιουελ Τζόνσον, Βρετανού συγγραφέα, ποιητή και διανοητή  «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων» – στην περίπτωσή μας, του πολιτικού απατεώνα.

Γιατί το γύρισε ο πρώην «πολεμοχαρής»; Σύμφωνα με το in.gr, οι κρυφές δημοσκοπήσεις είναι η αιτία! Καθότι, από το κλίμα πατριωτισμού που έχει δημιουργηθεί στον ελληνικό λαό εξ’ αιτίας της τουρκικής απειλής, ωφελείται μόνον η Χρυσή Αυγή, ενώ ο… βιρτουόζος του γιαλαντζί πατριωτισμού καταβαραθρώνεται, καθώς ο λαός τον θεωρεί καιροσκόπο!

Ιδού το σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα: 

«Καμμένο χαρτί είναι για το Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος καθώς πλέον τον θεωρούν μεγάλο «βαρίδι» που ωστόσο δεν μπορούν να ξεφορτωθούν. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του πρωθυπουργού, από συνεργάτες του οι οποίοι γνωρίζουν από μετρήσεις της κοινής γνώμης, είναι εξαιρετικά απογοητευτικές.

Οι πολίτες στέλνουν επίσης μηνύματα στο Μαξίμου ότι η υπόθεση των εθνικών θεμάτων, με τον τρόπο που γίνεται η διαχείρισή τους, ειδικά από τον κ. Καμμένο, κάνει μεγάλη ζημιά αντί να φέρνει όφελος. Το in.gr ρώτησε δημοσκόπους, επίσης, για το ποιοι ευνοούνται από την κυριαρχία των εθνικών θεμάτων στην επικαιρότητα. Ποιοι «τσιμπάνε» ποσοστά στην κοινή γνώμη από το πολεμικό κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι απαντήσεις εκπλήσσουν κυρίως ως προς τη σκοπιμότητα των κινήσεων Καμμένου. Αν δηλαδή ο στόχος του με τις πατριωτικές κορώνες είναι να διασωθούν πολιτικά οι ΑΝΕΛ, κάνει μεγάλο λάθος. Οι μετρήσεις δείχνουν μεν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα, και αγωνία για τον εξ Ανατολών κίνδυνο, όμως, αυτό το συναίσθημα δεν το καρπώνεται ο Πάνος Καμμένος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μάλιστα, όπως λένε οι ερευνητές, αυτοί που τσιμπάνε είναι οι «γνήσιοι» υπερπατριώτες, δηλαδή οι Χρυσαυγίτες που κερδίσουν 1 με 2 ποσοστιαίες μονάδες.

Γνήσιοι εννοείται με την έννοια της μόνιμης ρητορείας με πατριδοκάπηλο χαρακτήρα που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή από τότε που κυριάρχησε στον ακροδεξιό χώρο.

Για τον Πάνο Καμμένο οι πολίτες πιστεύουν ότι δεν έχει σταθερές απόψεις κι ότι κυριαρχείται από σκοπιμότητες οι οποίες και χαράσσουν κάθε φορά τη στρατηγική που ακολουθεί…».

Πάνο Καμμένε, σ’ ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή σου στην άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής! Και μη μας το… χαλάς τώρα, απάνω στο καλύτερο! Please, ξαναγίνε… υπερπατριώτης!