ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ!

Όχι μόνο εμφανίστηκε –μετά την… συνήθη εξαφάνισή του, όποτε γίνονται «σκούρα» τα πράγματα- αλλά έδειξε και το πραγματικό εθνομηδενιστικό του πρόσωπο, ο δήθεν υπερπατριώτης Καμμένος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής!

Κάνοντας, λοιπόν, γαργάρα τις καυχησιολογίες των Τούρκων (σε ανώτατο επίπεδο – πρωθυπουργού, υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως…) για απόβαση κομάντος στην ελληνική νησίδα Μικρός Ανθρωποφάς και κατέβασμα του συμβόλου της ελληνικής κυριαρχίας, ο μέχρι προχθές «Τουρκοφάγος» και τα ρέστα, επιτέθηκε στους νεαρούς Έλληνες που έπραξαν αυτό που όφειλε να έχει πράξει προ πολλού το ψευδοκράτος Ελλαδιστάν: «Ο όρκος που δίνουν οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες είναι να φυλάσσουμε τις σημαίες μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας. Και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Όμως, εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει θα πρέπει να την υπερασπιστεί. Ή να έρθει στον στρατό και να πει: «Εγώ αποφάσισα σήμερα με δυο φίλους μου που είναι Πάσχα να βάλω μια σημαία εκεί. Να το ξέρετε σας ενημερώνουμε, και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε». Και ας τους δώσουμε και δυο G3 λοιπόν, να έρθουν στην εθνοφυλακή να την υπερασπιστούν και οι ίδιοι. Διότι, βεβαίως και σε κάθε ελληνικό νησί μπορούμε να βάλουμε μια σημαία. Αλλά, το θέμα είναι ότι η σημαία αποτελεί σύμβολο. Και η προβολή σημαίας αποτελεί ισχυρή πράξη επιβολής εθνικής κυριαρχίας. Όταν λοιπόν κάποιος παίρνει την σημαία και την τοποθετεί κάπου πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος. Το να πάρεις μια βάρκα και να πεις: «ξέρεις κάτι; τώρα που είμαι το Πάσχα βόλτα, βάζω στην τάδε βραχονησίδα μια σημαία και ας τρέχει μετά το φυλάκιο των Φούρνων να την υπερασπιστεί. Θα την υπερασπιζόμαστε βεβαίως και θα υπερασπιστούμε όποια σημαία όπου κι αν είναι. Αλλά, η προβολή της εθνικής κυριαρχίας δια του συμβόλου εθνικής κυριαρχίας, της σημαίας, είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει και την δυνατότητα εν συνεχεία, να μπορέσει να την στηρίξει. Οι προβλεπόμενες σημαίες όπως υπάρχει ο σχεδιασμός, εκεί που πρέπει να μπουν έχουν μπει και τις προασπιζόμαστε  με όλες τις δυνάμεις μας. Στρατός, έθνος, πολίτες…».

Μήπως μπορεί να μας πει ο μέχρι προχθές «Τουρκοφάγος»: στο μπαλκόνι μας μπορούμε να αναρτούμε την ελληνική σημαία ή μήπως πρέπει να ειδοποιούμε το υπουργείο του και να παίρνουμε την άδεια;

Όποιος (Καμμένος) δεν είναι εις θέσιν να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και τα σύμβολά της επί ελληνικών εδαφών, να πάρει δρόμο, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

(ΥΓ): Εμφανής η αμηχανία των «εθνικοφρόνων» διαδικτυακών του παπαγάλων, μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις… Ο πρωτοπαπαγάλος του, ο οποίος συνήθως αναρτά μετά από μερικά δευτερόλεπτα ότι πει ο μέγας χορηγός, μέχρι ώρας δεν έχει γράψει κουβέντα! Δε βρίσκει λόγια, προφανώς… Προσπαθήστε παπαγάλοι, προσπαθήστε!