ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Πλήρη επιβεβαίωση των όσων γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, για τον ρόλο που έχει διαταχθεί  από τους Τσιπροκαμμένους να παίξει το Λιμενικό, γύρω από τις νησίδες Ανθρωποφάγος και Μικρός Ανθρωποφάγος, δίνει ο δημοσιογράφος του samostimes.gr Μιχάλης Σβαρνιάς, ο οποίος κατήγγειλε ότι είπε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας το Λιμενικό δεν του επέτρεψε να προσεγγίσει!

Ιδού τι είπε στον ΣΚΑΪ:

«Σε απόσταση 500 μέτρων από τις βραχονησίδες, μας αντιλήφθηκαν δύο σκάφη του λιμενικού, μας προσέγγισαν, μας ζήτησαν να κατεβάσουμε ταχύτητα για να συνεννοηθούμε, και μας ρώτησαν ποιοι είμαστε… Είπαμε ότι κατευθυνόμαστε στις βραχονησίδες για βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση, αλλά όχι για να κατέβουμε σε αυτές. Μας ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουμε από την περιοχή και ότι αυτό δεν επιτρέπεται» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος. Ερωτηθείς για τις σημαίες, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς διακρινόταν η σημαία στον ιστό της, ωστόσο στο Μικρό Ανθρωποφά δεν μπορούσε να διακρίνει τη σημαία γιατί βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της βραχονησίδας – γι’ αυτό άλλωστε του απαγόρευσαν την προσέγγιση!

Προσέθεσε όμως ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων, που αναφέρουν ότι η σημαία δεν υπάρχει πια στον ιστό, προφανώς γιατί την κατέβασαν οι Τούρκοι κομάντος!

(ΥΓ): Πάρτε δρόμο ξεφτίλες!