ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ως γνωστόν, εχθές οι Τούρκοι, σε ανώτατο επίπεδο (πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών) καυχήθηκαν ότι πάτησαν στην ελληνική νησίδα Ανθρωποφάς και κατέβασαν την ελληνική σημαία!

Οι απαντήσεις της συγκυβέρνησης, σε κατώτατο επίπεδο («πηγές του Πενταγώνου» και Τζανακόπουλος), που υποστήριζαν πως… δεν ξέρουν τίποτα, μόνο πειστικές δεν ήταν. Το δε Λιμενικό, που θα μπορούσε να δώσει αποδείξεις για το τι έγινε, διατάχθηκε να σιωπήσει!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτοί οι εθνικοί εξευτελισμοί, που θα έπρεπε να ξεσηκώσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (έστω και για ψηφοθηρικούς λόγους…), η -περί άλλων- λαλίστατη Νουδούλα τηρεί σιγή ασυρμάτου! Ούτε μισή ανακοίνωση δεν έχει βγάλει για το μέγα αυτό θέμα, ούτε μια τυπική έστω δήλωση δε έχει κάνει κάποιο από τα στελέχη της, ενώ έχουν περάσει 24 ώρες και πλέον από την δημοσιοποίησή του εξευτελισμού!

Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η Νουδούλα (όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»…) θεωρεί ως… «εθνική γραμμή» την αποσιώπηση των εθνικών εξευτελισμών;