ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑΣ!

Για ΗΛΙΘΙΟΥΣ περνάνε τους Έλληνες τα δημοσιογραφικά όργανα της ξεφτιλισμένης τσιπροκαμμεναρίας!

Πάρτε ένα δείγμα γελοίας καθεστωτικής προπαγάνδας από το κουτόχορτο με το οποίο ταΐζει τους ατυχείς αναγνώστες του ο Ευαγγελάτος:

«Aνθρωποφάς: Η ελληνική σημαία συνεχίζει να κυματίζει – Τα ντοκουμέντα στη βραχονησίδα

 Στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς η ελληνική σημαία κυματίζει στο ψηλότερο σημείο…

Την ώρα που η Τουρκία επιμένει ότι κατέβασε την ελληνική σημαία από τις βραχονησίδες «Ανθρωποφάγοι», οι νέες εικόνες τη διαψεύδουν. Το samostimes.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή, στο οποίο βλέπουμε την ελληνική σημαία να συνεχίζει να κυματίζει στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς. Στο υλικό από τη Δευτέρα 17 Απριλίου, η σημαία παραμένει στη θέση της…».

Βέβαια, οι Τούρκοι δεν ισχυρίστηκαν ότι κατέβασαν και τις 5 σημαίες που ύψωσαν νεαροί Έλληνες πατριώτες, αλλά μόνο την μία εξ’ αυτών (για την ξεφτίλα…). Προσδιόρισαν μάλιστα και την συγκεκριμένη νησίδα στην οποία κατέβασαν το σύμβολο της ελληνικής κυριαρχίας: η οποία δεν είναι η νησίδα Ανθρωποφάγος (από την οποία προέρχεται το δήθεν ντοκουμέντο του Ευαγγελάτου), αλλά η νησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος, στην οποία απαγορεύει την προσέγγιση Ελλήνων πολιτών το Λιμενικό, για να μην επιβεβαιώσουν την ξεφτίλα!

Αλλά, τι να περιμένει κανείς από έναν καθεστωτικό μεγαλοδημοσιογράφο, που έκανε κάποτε «ρεπορτάζ» δήθεν από το εμπόλεμο Αφγανιστάν, ενώ βρισκόταν στο ασφαλές Πακιστάν – όπως αποκαλύφθηκε τότε;