ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΑΡΑΧΟ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΟΥΣ-ΠΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ!

Όλα τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στις δηλώσεις του Τσαβούσογλου, για την τουρκική επιδρομή σε ελληνική νησίδα και το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας, αλλά… ξέχασαν να αναφέρουν πως οι καυχησιολογίες έγιναν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ. Αυτόν που είπε να λύσουμε μόνοι μας τις διαφορές μας με την Τουρκιά…

Ιδού και οι επίμαχες δηλώσεις τις οποίες άκουσε εντελώς ατάραχος ο… προστάτης μας:

«Χθες το βράδυ τρεις πολίτες νομίζω πήγαν και έκαναν μια τέτοια πρωτοβουλία, οι κομάντος μας πήγαν πάλι και την πήραν. Δεν είναι πρόβλημα, πάμε ξανά και την παίρνουμε πάλι αλλά γιατί χρειάζονται αυτά; Η απέναντι πλευρά πρέπει να αποφεύγει αυτού τους είδους τα βήματα και στα καλά καθούμενα να μην κάνει βήματα που θα αυξάνουν την ένταση. Όταν τα κάνουν παίρνουν την απάντησή τους. Επομένως αυτός ο λαϊκισμός δεν ωφελεί την Ελλάδα. Εμείς ως δύο χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ πρέπει να επικεντρωθούμε στην θετική ατζέντα. Πρέπει να προτιμήσουμε την ενίσχυση των διμερών μας προγραμμάτων».