ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ…TRUMAN SHOW ΤΟΥ ΚΚΕ;

 

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, το συνήθως… φρόνιμο ΚΚΕ (που κάνει κάτι προειδοποιητικά ψιλοεπεισόδια μόνον όποτε έχει… οικονομικά αιτήματα από την εξουσία…) δημιούργησε μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μέλη του που παρίσταναν τους… εξοργισμένους αντιαμερικανούς, επιχείρησαν να κόψουν με τροχό το άγαλμα του Τρούμαν και μετά να το ρίξουν με σχοινιά.

Τυχαίο το Truman show του ΚΚΕ; Δε νομίζω!

Ποια είναι η αλήθεια; Πανικόβλητη η συγκυβέρνηση της αμερικανοκρατίας-μνημονιοκρατίας πληροφορήθηκε το πρωί τις πανηγυρικές δηλώσεις των Τούρκων (πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών) για την απόβαση σε ελληνικό νησί και το κατέβασμα του συμβόλου της εθνικής μας κυριαρχίας, της ελληνικής σημαίας! Και μέσα στον πανικό τους, κάποιος σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από το κόμμα-μακρύ χέρι του συστήματος, το οποίο είχε αναγγείλει μια από τις συνήθεις συγκεντρώσεις κατά των «ιμπεριαλισμών» (αμερικανικού, ρωσσικού, εγγλέζικου, γαλλικού και πάει λέγοντας…) και της πυραυλικής επίθεσης στην Συρία.

Η κυβερνητική εντολή προς τα κόκκινα δεκανίκια τους ήταν σαφέστατη: «Σύντροφοι, καιγόμαστε! Δεν πρέπει να ασχοληθεί η κοινή γνώμη με τον νέο εθνικό εξευτελισμό! Δημιουργείστε επικοινωνιακό αντιπερισπασμό! Στήστε επεισόδια και σώου. Ξέρετε εσείς!».

Η συνέχεια είναι γνωστή… Επιστρατεύτηκαν τροχοί, σκοινιά και οι κοιλαράδες του ΠΑΜΕ και το σώου στήθηκε! Τα δε ειδοποιημένα ΜΜΕ, αντί να ασχοληθούν με το μέγα θέμα της σημαίας, έκαναν πρώτο θέμα τα στημένα καραγκιοζιλίκια των βαστάζων του καθεστώτος!

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν οι κόκκινες ουρές της αμερικανοκρατίας-μνημονιοκρατίας, που έχουν το θράσος να παριστάνουν και τους… επαναστάτες!