ΩΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά (κατά το «πρώτη φορά αριστερά»…) στα ελληνικά χρονικά: κυβερνητικό κόμμα να απειλεί δημοσίως πρεσβευτή ξένης χώρας, ότι θα βρίσκει συνεχώς μπροστά του τους παρακρατικούς του – αυτό σημαίνει το «κινηματικά»!

Οι ωμές απειλές εκτοξεύθηκαν από τον Μανώλη Σαρρή, του Τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κομματικού ραδιοφώνου στου ΣΥΡΙΖΑ (Στο Κόκκινο) και είναι οι εξής: «Νομικά και κινηματικά, ο πρέσβης του Πακιστάν θα μας βρει απέναντί του. Εμείς σαν τμήμα μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλοι άνθρωποι της Αριστεράς και των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών κινημάτων, λέμε ότι θα βρει και εμάς απέναντί της η πρεσβεία του Πακιστάν, δεν θα είναι μόνος του ο Τζαβέντ Ασλάμ, δεν θα είναι μόνα τους τα άλλα μέλη του ΔΣ».

Επιπροσθέτως, ο συριζαίος χαρακτηρίζει τον πρεσβευτή «λίγο αφελή» και τους συνεργάτες του «φαιδρά πρόσωπα», ενώ του καταλογίζει ως «θανάσιμο αμάρτημα» και την συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 1: Τι κάνουν οι «κοπέλες» του Ρουβίκωνα; Ακόμα να χυμήξουν στην πρεσβεία του Πακιστάν; Τι άλλο θέλουν; Ιδιαίτερη πρόσκληση;

(ΥΓ) 2: Και η Αστυνομία θα «αιφνιδιαστεί» από την προαναγγελθείσα επίθεση… Δεν θα την περιμένει… Έτσι δεν είναι, συντρόφια;