ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ: ΣΑΣ ΔΙΝΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ως γνωστόν, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει ψηφίσει προ πολλού τα πετσόκομμα των συντάξεων, το οποίο θα εφαρμοστεί από την 1/1.2019. Και δεδομένου ότι οι συνταξιούχοι στην χώρα είναι πάνω από 1,5 εκατομμύριο και αυτοί που ψηφίζουν πιο μαζικά από τις υπόλοιπες κατηγορίες των Ελλήνων, θα είναι πολιτική αυτοκτονία για τους Τσιπροκαμμένους οι εκλογές το 2019, μετά την εφαρμογή του μέτρου! Και μονόδρομος, οι πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2018!

Όμως, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο των «Νέων», η φράου Μέρκελ αποφάσισε να τους βγάλει από την δυσάρεστη θέση, προτείνοντάς τους εξάμηνη παράταση των περικοπών στις συντάξεις (δηλαδή να εφαρμοστούν από 1/7/2019), ζητώντας ως αντάλλαγμα την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Κι όπως φαίνεται, οι Τσιπροκαμμένοι έχουν δεχθεί την ανέλπιστη «προσφορά», καθώς τις επόμενες ημέρες καταθέτουν νομοσχέδιο που αποσυνδέει τις δημοτικές – περιφερειακές από τις ευρωεκλογές (που θα γίνουν τον Μάιο του 2019), μεταθέτοντάς τες για τον Οκτώβριο του 2019. Έτσι ώστε, να καταστεί δυνατή η διενέργεια βουλευτικών εκλογών, μαζί με τις ευρωεκλογές και να κερδίσουν 9 μήνες επιπλέον εξουσία (αντί για Σεπτέμβριο του 2018, να φτάσουν μέχρι τον Μάιο του 2019)!

Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!