«ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΝΑΤΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ… ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

Όλα τα δίνουν οι Τσιπροκαμμένοι στα υπερατλαντικά αφεντικά τους και για αντάλλαγμα δεν παίρνουν τίποτα! Ούτε καν μια φραστική δήλωση στήριξης –που δεν κοστίζει τίποτα- για την εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα!

«Πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας. Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του NATO να εμπλακεί ή να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην επίλυση των διενέξεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας στο ΑιγαίοΤόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία είναι πολύτιμοι σύμμαχοι του NATΟ και συνεισφέρουν στην συλλογική του άμυνα. Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζω το γεγονός ότι οι πρωθυπουργοί και των δύο χωρών είχαν πρόσφατα μια τηλεφωνική επικοινωνία και συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του διαλόγου».

Αυτά δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Anadolu, απαντώντας σε σχετική ερώτηση!

Και το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι το εξής: από ποιους άραγε μας προστατεύει το ΝΑΤΟ;

(ΥΓ): Αλήθεια, «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια, πότε θα μας δώσει την… Πόλη και την Αγιά-Σοφιά ο 6ος Στόλος; Έχετε μάθει ημέρα και ώρα;