ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΤΑ… ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΚΝΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ… ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Στην… καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, προχώρησαν οι κουκουέδες, ως αντίδραση στις αμερικανο-νατοϊκές επιδρομές κατά της Συρίας.

Εκεί, φώναξαν τα… καθιερωμένα συνθήματα, έκαψαν κάτι σημαίες, έκαναν ένα… σπουδαίο κατόρθωμα (έγραψαν ένα σύνθημα στο δρόμο, παρ’ ότι «την ώρα που γραφόταν το σύνθημα στο οδόστρωμα, δόθηκε άνωθεν εντολή να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος έξω από την πρεσβεία, κάτι που δεν πέρασε») και πέταξαν μπογιές πάνω από τις κλούβες της αστυνομίας προς την αμερικάνικη πρεσβεία, αντιγράφοντας τις μεθόδους των παρακρατικών του Ρουβίκωνα.

Ωστόσο, χωρίς επιτυχία, καθώς όπως ομολογούν και οι ίδιοι, οι μπογιές «έπεσαν στον περίβολο». Προπόνηση, συντρόφια! Σας λείπει η προπόνηση! Αν κάνετε σωστή προπόνηση, κάποια στιγμή θα καταφέρετε να ρίξετε τις μπογιές στους τοίχους της πρεσβείας, όπως τα… προπονημένα συντρόφια του Ρουβίκωνα, κι όχι στο… γάμο του καραγκιόζη!

(ΥΓ) – Επεξήγηση της εικόνας: Συντρόφια των ΚΝΑΤ κάνουν διπλό φραγμό προστασίας της αμερικανικής πρεσβείας, μαζί με τα ΜΑΤ, στη φιέστα του Πολυτεχνείου! Και τώρα, μετά από λίγα χρόνια, οι άγρυπνοι φρουροί της πρεσβείας… μαγκεψάμεν, το παίζουν επαναστάτες και πετάνε και μπογιές! Κι είναι και… απροπόνητοι οι μπαγάσηδες!