ΙΔΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

Από προχθές, που πραγματοποιήθηκε η 18η Ελληνοαμερικανική Επιτροπή Υψηλού Επιπέδου (HLCC), σας ενημερώσαμε ότι το «κυρίως πιάτο» ήταν η αμερικανο-νατοϊκή γκανγκστερική επιδρομή στην Συρία, μέσω της βάσης της Σούδας. Και βέβαια, ο παρών Καμμένος (με την άδεια του απόντος Τσίπρα…), έδωσε την –τυπική- άδεια στους γκάνγκστερς να χτυπήσουν από το ελληνικό έδαφος.

Όπως και έκαναν!

Για να μη λέμε λόγια, ιδού πως περιγράφει (υπερηφάνως!) γνωστό διαδικτυακό όργανο της καμμενοπαπαγαλίας τον ρόλο της βάσης της Σούδας στο άνανδρο χτύπημα – που εκθέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο αντιποίνων:

«Επίθεση στη Συρία: Ο κομβικός ρόλος της βάσης της Σούδας στο πυραυλικό χτύπημα

Από την πρώτη στιγμή και ενώ η άμμος στη κλεψύδρα για ένα χτύπημα στη Συρία άδειαζε, θεωρείτο κομβικός ο ρόλος της Σούδας στην επιχείρηση που θα πραγματοποιούσαν οι συμμαχικές δυνάμεις.

Για το πυραυλικό χτύπημα σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, επιχείρησαν από την αεροπορική βάση της Σούδας δώδεκα αεροσκάφη. Εξ’ αυτών 6 αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού, τέσσερα ηλεκτρονικού πολέμου, τέσσερα ηλεκτρονικού πολέμου και δυο παρακολούθησης. Τα τάνκερ υποστήριξαν τα γαλλικά μαχητικά που έλαβαν μέρος στην πολεμική επιχείρηση».