ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 90ΧΡΟΝΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!  

 

Μια νέα ρατσιστική δολοφονία, καθώς και άγριοι βασανισμοί ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία των Ιωαννίνων.

Δράστες είναι τέσσερις Αλβανοί ληστοσυμμορίτες, εκ των οποίων έχει συλληφθεί ο ένας και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με την ομολογία του συλληφθέντος, την 1η Μαΐου του 2017 οι ληστοσυμμορίτες είχαν χτυπήσει με ξύλινο ρόπαλο μέσα στο σπίτι του στο Κεράσοβο, έναν 90χρονο ανυπεράσπιστο Έλληνα, ο οποίος αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων και στην συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου κατέληξε μετά από πέντε μήνες, χωρίς ποτέ να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση, καθώς είχε παραμείνει «φυτό». Η δολοφονία έγινε για 750 ευρώ.

Επιπροσθέτως, οι ίδιοι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» είχαν ληστέψει με ιδιαίτερη αγριότητα 3 ηλικιωμένες στα χωριά Λίμνη Πωγωνίου, Κεράσοβο και Περίβλεπτο τις οποίες είχαν δέσει και φιμώσει, ενώ τις απειλούσαν με ρόπαλο και με πιστόλι. Σε μια άλλη περίπτωση δε, είχαν δέσει, φιμώσει και κλειδώσει μια άτυχη ηλικιωμένη, μέσα στην αποθήκη του σπιτιού της και την είχαν εντοπίσει συγγενικά της πρόσωπα μετά από ώρες.

Η συνολική λεία των Αλβανών ληστοσυμμοριτών ήταν 21.870 ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!