ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΕΛΗΦΘΗ! ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ «ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Το επισημάναμε και νωρίτερα, σε άλλη ανάρτηση, πως σήμερα οι «αιμοδιψείς, αιμοχαρείς και αιμοβόροι» διαδικτυακοί καμμενοπαπαγάλοι έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου κι έχουν φορέσει το τάγκα με τις… κόκκινες γραμμές!

Και δεν έγιναν «παιδιά των λουλουδιών» και «λουλούδες του καναπέ» μόνο οι παπαγάλοι αλλά και οι βουλευτές της καμμεναρίας!

Έτσι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής και εξάδερφος του Πάνου (του πρώην «τουρκοφάγου»), Δημήτρης Καμμένος (ο «ακροδεξιός»), έκανε μια… πρόταση στον Ερντογάν Πασά:

«Προτείνω στον κ. Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης και να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο.Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές.Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο».

Προφανώς, το σημερινό «μήνυμα» από την απέναντι πλευρά ελήφθη και κατενοήθη! Και ο νοών, νοείτω!