ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ «ΠΤΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ! ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Μέσω Twitter (και όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης του υπουργείου ή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας – αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια) ανακοίνωσε ο Καμμένος ότι ο πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου έχασε τη ζωή του:

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ».

Μόνο που αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στις αιτίες της «πτώσης» του ελληνικού πολεμικού αεροσκάφους! Έπεσε μαχόμενος γενικώς και αορίστως ή στην κυριολεξία;

Η αρχική πληροφόρηση ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος συμμετείχε σε επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο.

Εκ των υστέρων, οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι «κανένα αεροσκάφος της Τουρκίας δεν πετούσε στην περιοχή την ώρα της πτώσης».

Ζητείται μια πρώτη απάντηση εδώ και τώρα από τον λαλίστατο –σε άλλες περιπτώσεις- Καμμένο: υπήρξαν παραβιάσεις από τους Τούρκους την ώρα της «πτώσης» και στην συγκεκριμένη περιοχή, ναι ή ου; Αναμένουμε…