ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟ 71,5% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

 

Μια νέα δημοσκόπηση «ποικίλης ύλης», του ΕΛΙΑΜΕΠ, σε συνεργασία με την Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είδε το φως της δημοσιότητας.

Το πιο ενδιαφέρον εύρημα της έρευνας είναι η θέση που παίρνουν οι Έλληνες για την επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα ενεργούμενα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τους συριζοκαμμένους. 

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1071 Ελλήνων και όπως προκύπτει απ’ αυτήν το 65% θεωρεί τη λύση του ονόματος ως «πολύ σημαντικό ζήτημα», με τα υψηλότερα ποσοστά να καταγράφονται μεταξύ των γυναικών (70,5%) των κατοίκων της Βορείου Ελλάδας (69%) και μεταξύ των πολιτών που δηλώνουν ότι βρίσκονται στο κέντρο και στα δεξιά του πολιτικού φάσματος.

Επί του πρακτέου, το 71,5% των ερωτηθέντων απορρίπτει κάθε συμφωνία που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία» ως μέρος οποιασδήποτε μελλοντικής λύσης, ενώ το 22,5% απάντησε ότι θα δεχόταν μια σύνθετη ονομασία.

Σημειωτέων, ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση του ποσοστού όσων απορρίπτουν την επικείμενη προδοσία, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που προφανώς οφείλεται στην εθνική έξαρση από τα συλλαλητήρια!

Η εντολή, λοιπόν, της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Πίσω προδότες!