ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ»

Στην ιστοσελίδα cretalive.gr στάλθηκε η ακόλουθη επιστολή αναγνώστη:

«Αγαπητό Cretalive,

Βρίσκομαι στα Μάλια για διακοπές,και σας ενημερώνω για το παρακάτω!

Στην περιοχή των Μαλίων, σήμερα μια υπερήλικας γερόντισσα,προσπαθούσε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας! Η γιαγιά ήταν παντελώς ανίδεη, και άρχισε μέσα στη στεναχώρια της να κλαίει, γιατί δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη.

Την είδε ένας άντρας -περίπου σαράντα ετών – σας δίνω χαρακτηριστικά του, πολύ ψηλός -και πήγε δίπλα της να την ρωτήσει τι συμβαίνει! Η γιαγιά είχε από την στεναχώρια της κόψει την κάρτα, και του έλεγε ότι δεν έχει παιδιά, και είναι και χήρα,και πως θα πάρει την σύνταξη της χωρίς το βιβλιάριο !

Ο άντρας τότε την αγκάλιασε και αυτή έκλαιγε συνεχώς, και τότε έβγαλε από την τσέπη του χρήματα, και της έδωσε να πάει να ψωνίσει, όπως της είπε !

Συγκλονιστικές στιγμές, η γιαγιά τον ρώτησε ποιος είναι και της δίνει χρήματα, και ο άντρας απάντησε, γιαγιά μην στεναχωριέσαι,είμαι στην Περιφέρεια Κρήτης σύμβουλος, μην φοβάσαι της είπε! Πάρτα της λέει να κάνεις την δουλειά σου και έχει ο Θεός!

Η γιαγιά είχε έρθει όπως μας είπε από ένα μακρινό χωριό,για να δει πως θα πληρωθεί την αγροτική της σύνταξη, πρώτη φορά με κάρτα!

Συγχαρητήρια στον περιφερειακό σας σύμβουλο, και θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομά του, συγχαρητήρια στον κρητικό λαό.

Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών»

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Επειδή κι εσείς θα θέλατε πολύ να μάθετε το όνομα του περιφερειακού συμβούλου, πρόκειται βεβαίως για τον αστυνομικό Γιώργη Σπυρόπουλο, της «Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη». Συγχαρητήρια κι από μας!