ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕ 14 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!  

 

Οι σιωνιστές δεν σκοτώνουν μόνο εντός των συνόρων τους (τους Παλαιστινίους «τρομοκράτες» με τις σφεντόνες…), αλλά κι εκτός συνόρων.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ισραηλινά F-15 βομβάρδισαν με πυραύλους στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Συρία, προκαλώντας μακελειό, με 14 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Αμύνης, δύο αεροσκάφη F-15 της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν την επίθεση εναντίον του συριακού στρατιωτικού αεροδρομίου Τ-4 στη Χομς από το έδαφος του Λιβάνου. Τα συστήματα της συριακής αεράμυνας κατέρριψαν πέντε από τους οκτώ πυραύλους, όμως οι άλλοι τρεις έπληξαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο:

«Στις 9 Απριλίου από τις 03:25 (ώρα Ρωσίας και Ελλάδας) ως τις 03:53 δύο αεροσκάφη F-15 της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας εκτόξευσαν οκτώ κατευθυνόμενους πυραύλους εναντίον της αεροπορικής βάσης Τ-4 από το έδαφος του Λιβάνου χωρίς να εισέλθουν στον συριακό εναέριο χώρο. Οι μονάδες αεράμυνας των συριακών ενόπλων δυνάμεων κατέρριψαν πέντε κατευθυνόμενους πυραύλους».

Ένα νέο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, χωρίς τιμωρία! Ως πότε;