ΣΥΡΙΖΑ-ΑΚΕΛ: ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ… ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Την Κύπρο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον γραμματέα της ΚΕ, Πάνο Ρήγα, και τον υπεύθυνο Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, Γιάννη Μπουρνού, ύστερα από πρόσκληση των συντρόφων του ΑΚΕΛ.

Και βέβαια, επιβεβαιώθηκε η«ταύτιση απόψεων» (όπως ανακοινώθηκε…)των δύο κομμουνιστικών κομμάτων για το θέμα της «επίλυσης» του Κυπριακούμε ικανοποίηση όλων των όρων που θέτουν οι «Τουρκοκύπριοι», με πρώτο τον διαμοιρασμό του ενεργειακού πλούτου της νήσου. Ιδού τι δήλωσε ο συριζαίος για τον διαμοιρασμό του ενεργειακού πλούτου στην Κύπρο, που θα αποτελέσει «μπούσουλα» για τον διαμοιρασμό «καζάν-καζάν» («μισό-μισό», όπως λέει κι ο Ερντογάν Πασάς) του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο:«Υπάρχει ταύτιση με το ΑΚΕΛ στη θέση για άμεση επανέναρξη των συνομιλιών και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία και η τουρκοκυπριακή πλευρά… Είναι δεδομένο κατά τη γνώμη μας ότι ο διαμοιρασμός του πλούτου, που προκύπτει από τους υδρογονάνθρακες θα μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει εφόσον υπάρξει λύση στο Κυπριακό. Ο ενεργειακός πλούτος της Κύπρου είναι κίνητρο και όχι εμπόδιο για τη λύση».

Συμπληρωματικά, τα δύο προδοτικά κομμουνιστικά κόμματα συμφώνησαν και στην… πάταξη των εθνικιστών, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στις προδοτικές τους προθέσεις: «Με το ΑΚΕΛ υπάρχει ταύτιση απόψεων και όσον αφορά ακροδεξιές αντιλήψεις, οι οποίες ελλοχεύουν μέσα στις κοινωνίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός ο οποίος την προηγούμενη περίοδο ανέκοψε την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα με την πολιτική του στάση και την ιδεολογική του παρέμβαση. Ο προοδευτικός κόσμος της Κύπρου -το ΑΚΕΛ το έχει κάνει- οφείλει να περιορίσει το πολιτικό κόμμα που είναι ουσιαστικά παρακλάδι της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα».

Η προδοσία και η κομμουνιστική τρομοκρατία δεν θα περάσουν, σε Ελλάδα και Κύπρο! Η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ, θα ματαιώσουν τα άνομα σχέδια των κομμουνιστών προδοτών!