ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ! ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! Η ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΗΣ!

Σύμφωνα με «διαρροές» που κυκλοφόρησαν προ ημερών, ο μόνιμος υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων), είπε στους βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας πως «ή εξοπλιζόμαστε ή χανόμαστε» και τους ανακοίνωσε το πρώτο «πακέτο» των επιπλέον εξοπλισμών που έχει έτοιμο, αξίας μερικών δις.

Η αλήθεια είναι πως ο υπουργοπάνος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να περάσει την νέα «αγορά του αιώνα», πάντα επικαλούμενος την τουρκική απειλή, αλλά τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείσθηκαν.

Τώρα, όμως, μετά τα τελευταία γεγονότα (στα οποία έχει βάλει το χεράκι του…), δεν υπήρξαν αντιρρήσεις.

Κι εκεί που ήταν μέσα στην τρελή χαρά, αφού μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων είχε φτάσει επιτέλους στην «πηγή» κι ήταν έτοιμος να πιεί «νερό», έρχεται η φράουΜέρκελ και του κλείνει την «κάνουλα»!

Δύο άρθρα, λοιπόν, τα οποία μοιάζουν λες και είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι (ή γραμμένα καθ’ υπαγόρευσιν…), στις γερμανικές εφημερίδες FrankfurterRundschau και Badische Zeitung, ερμηνεύονται από τα γνωστά… ζητωπόλεμα διαδικτυακά παπαγαλάκια (που έχουν τους λόγους τους να «καίγονται» για το συγκεκριμένο θέμα…), ως άρνηση  της αφέντρας Μέρκελ για την νέα «αγορά του αιώνα»!

Κι όπως φαίνεται, δεν πέφτουν έξω, όπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα:

«Οι νέες εντάσεις στο Αιγαίο, ενδέχεται να προκαλέσουν νέο εξοπλιστικό ανταγωνισμό ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα και η έγκριση δαπάνης 1,1 δισ. ευρώ με διαδικασίες fast track από την ελληνική Βουλή για κάλυψη του προγράμματος F-16 είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα

Ένας εξοπλιστικός ανταγωνισμός με την Τουρκία είναι πάντως το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα τώρα: Οι υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες θεωρούνται μια από τις αιτίες της κρίσης χρέους, από την οποία μόλις αρχίζει να συνέρχεται η χώρα»!

Μιλάμε για μεγάλη αδικία, καθώς πάνε στράφι οι… κόποι 7 χρόνων! Άσπλαχνη αφέντρα, γιατί του το κάνεις αυτό; Θέλεις να… φαρμακωθεί – μαζί με τα παπαγαλάκια του;