ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι μόνο ο Καμμένος και η νουδούλα, που εμφανίζονται ως σκληροί «μακεδονομάχοι» για ψηφοθηρικούς και μόνον λόγους, είναι κι ο Λεβέντης – παρ’ ότι προ ολίγων ετών ξιφουλκούσε από τα τηλεοπτικά παράθυρα υπέρ της εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Μόνο που από τις δηλώσεις που έκανε μετά από την ενημερωτική συνάντησή του με τον κομμουνιστή Κοτζιά, ο όψιμος αυτός «μακεδονομάχος» φαίνεται πως το… διαπραγματεύεται το πράγμα, ελπίζοντας ίσως να μπει στην συγκυβέρνηση, ως… τσόντα.  

Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε, λοιπόν, στα ραδιόφωνα «Πρώτο Θέμα και ALPHA 98,9», είπε μεν πως «εάν δεν είχαμε δώσει το όνομα θα μπορούσε κάποιος, να πει ότι η συμφωνία θα πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση», προσθέτοντας όμως ότι «η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει το λαό και να τον πείσει για το όνομα και τη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία».  

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Πως αν «πειστεί» ο λαός από την κυβέρνηση υπέρ της προδοσίας του ονόματος, θα την ψηφίσει και το απόκομμά του! Τόσο… «μακεδονομάχος»!