ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, «ΗΛΙΘΙΕ»!

Μια ακόμα επίθεση σε πολύ καλά φυλασσόμενο (ειδικά αυτές τις μέρες που διανύουμε, με την ελληνο-τουρκική κρίση…) «στόχο» πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας ο… τρομερός, τα δε μέλη του που πραγματοποίησαν την επίθεση έφυγαν με το… αστικό λεωφορείο της γραμμής – αφού περίμεναν και κάνα τέταρτο στη στάση.

Μετά από την ισραηλινή πρεσβεία και την κατοικία της πρέσβειρας του Ισραήλ, οι… ατρόμητοι του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές και στο τουρκικό προξενείο, το οποίο βρίσκεται στο Ν. Ψυχικό.

Και σύμφωνα με τη σελίδα του Ρουβίκωνα στο… Facebook (κι όμως υπάρχει και δεν του την ρίχνουν…), η «παρέμβαση» έγινε όχι βέβαια λόγω της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, αλλά για την τουρκική επίθεση στην…Αφρίν της Συρίας.

Κατά τα άλλα, δοκιμάστε να πλησιάσετε σε απόσταση 50 μέτρων την ισραηλινή πρεσβεία, την κατοικία της πρέσβειρας του Ισραήλ και το τουρκικό προξενείο και θα δείτε πόσα ζευγάρια μάτια θα σας έχουν «στην τσίλια». Κι αν κρατάτε και τίποτα «περίεργο», τότε να δείτε πόσα οχήματα και μηχανές θα σας μπλοκάρουν, σε χρόνο dt!

Πως τα… καταφέρνουν οι Ρουβίκωνες, όχι μόνο να πλησιάσουν αλλά να πετάξουν και μπογιές; Είναι το παρακράτος «ηλίθιε» και κάτι τέτοια συντηρούν το μύθο του!