ΣΙΔΕΡΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ: «ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ»… ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

Το βρυχόμενο ποντίκι που παριστάνει το λιοντάρι, ξαναχτύπησε!

Λίγες μόνο ώρες μετά την νέα ξεφτίλα στο Αιγαίο, με την απόπειρα εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής, ΜΕΣΑ στα ελληνικά χωρικά ύδατα και την αποκάλυψη ότι τουρκικό πολεμικό έκοβε βόλτες το βράδυ της Παρασκευής, επίσης ΜΕΣΑ στα ελληνικά χωρικά ύδατα, φτάνοντας μέχρι τον φάρο του λιμανιού της Καλύμνου, ο… ατρόμητος Καμμένος έσκισε… γάτες από το… γυναικοχώρι, την Ικαρία: «Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό».

Μα, έχουν τα κότσια και τολμούν να αμφισβητούν καθημερινά την ελληνική κυριαρχία, όχι κατά ένα χιλιοστό, αλλά αβέρτα-κουβέρτα! Δεν υπάρχει μέρα που να μην παραβιάζεται -δεκάδες φορές!- ο εθνικός εναέριος χώρος μας από τουρκικά μαχητικά, ενώ συχνά-πυκνά παραβιάζονται κατάφωρα τα χωρικά μας ύδατα. Προσφάτως δε και μπροστά στα μάτια του – όταν πήγε κι έριξε στη θάλασσα των Ιμίων ένα στεφάνι, ενώ τον περιτριγύριζαν τουρκικά πολεμικά σκάφη κι ένα ελικόπτερο, και μετά έφυγε σαν τον κλέφτη!

Ας αφήσει, λοιπόν, τις τζάμπα μαγκιές ο μπούλης κι ας κάνει τα λόγια του πράξη: ας δώσει εντολή να καταρριφθεί άμεσα το πρώτο τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος που θα παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο μας και να βυθιστεί το πρώτο τουρκικό πολεμικό σκάφος που θα εισέλθει στα χωρικά μας ύδατα. Αλλιώς, ας πάει στο κοτέτσι του κι ας κάνει τουμπεκί!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το… λιοντάρι της Αθήνας προανήγγειλε πως θα «απελευθερώσει» τα δύο απαχθέντα Ελληνόπουλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα στείλει τα… κομάντα! Κι ένα μικρό παιδί, ξέρει πως με τέτοιου είδους δηλώσεις τους καταδικάζει σε αιχμαλωσία πολλών χρόνων! Αυτός που είναι και υπουργός και συγκυβερνήτης μιας ολόκληρης χώρας, δεν το καταλαβαίνει; Ή μήπως εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες;