ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ… ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ;

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει από τα Σκόπια το «πατριωτάκι» ο Κοτζιάς και θα ξαναπάει. Όπως ανακοινώθηκε, το επόμενο ταξίδι του θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Είναι προφανές, ότι οι Τσιπροκαμμένοι επισπεύδουν την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας – προφανώς γιατί τέτοιες είναι οι εντολές που έχουν πάρει από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους.

Και ταυτόχρονα, συντηρούν την κρίση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, με «μάγκικες» δηλώσεις για «τρελό σουλτάνο» και φραστικούς κουτσαβακισμούς – που έχουν κατάληξη συνεχείς εθνικούς εξευτελισμούς. Γιατί άραγε; Μήπως για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να καλύψουν έτσι την προδοσία του ονόματος και να μειώσουν τις αναμενόμενες λαϊκές αντιδράσεις; Με το επιχείρημα ότι πρέπει επειγόντως «να κλείσουμε τα ανοιχτά μέτωπα» με τους γύρω για να… αφοσιωθούμε στην (υπαρκτή κατά τα άλλα…) τουρκική απειλή;

Αν σκέπτονται έτσι, κούνια που τους κούναγε! Η προδοσία δε θα περάσει – θα την αποτρέψει ο κυρίαρχος λαός, στους δρόμους και τις πλατείες!