ΣΤΟ 10% ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ… 13,9% Ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, που πιστοποιούν την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής (αν και πρέπει να’ χει πέσει και το σχετικό… τσεκούρωμα) δημοσιεύονται σε πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Κάπα Research, για το Βόρειο Αιγαίο (Λέσβος, Χίος, Σάμος) που χρηματοδοτήθηκε από την ιστοσελίδα Lesvosnews.net.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της έρευνας, η Χρυσή Αυγή που συγκέντρωνε 6,9% στην δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2017, έχει φτάσει πλέον το 10%  και πάει ολοταχώς για δεύτερο κόμμα, έχοντας ελάχιστη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ (13,9%). Αυτό δε, θα συμβεί κατά τους επόμενους μήνες, που θεωρείται βέβαιον –δεδομένων των κάκιστων ελληνο-τουρκικών σχέσεων και της καλοκαιρίας- ότι τα νησιά μας θα πλημμυρίσουν με «προσφυγάκια»!

Κάτι που σημαίνει ότι το… τιμημένο κουκουέ πρέπει να ξεχάσει την έδρα που έβγαζε ανελλιπώς από το 1974 στο πρώην πλέον «κόκκινο νησί», την Λέσβο! Παράλληλα, «παίζεται» στα ίσια και η δεύτερη έδρα της Χίου, με τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ να… ζορίζονται πολύ!