ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ Ή ΒΑΛΤΟΙ; ΤΗ «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ» ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!

Την ώρα που η συγκυβέρνηση των Αθηνών θα έπρεπε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων που απήχθησαν και κρατούνται εδώ κι έναν μήνα από τους Τουρκαλάδες, Τσίπρας και Καμμένος τους έδωσαν τη «χαριστική βολή»!

Ο μεν Τσίπρας με την καταγέλαστη ανακοίνωση πως ο Ερντογάν είναι «Σουλτάνος» (του’ κανε τη μούρη κρέας!) και κάνει ότι θέλει, δεχόμενος ωστόσο την τουρκική εκδοχή, ότι τα δύο Ελληνόπουλα «δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το περάσουν ορισμένα μέτρα στο τουρκικό έδαφος», άρα παρανόμως εισήλθαν σε έδαφος ξένης χώρας!

Ο δε Καμμένος (ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε δεχθεί την τουρκική εκδοχή, ότι οι δύο «συνελήφθησαν μερικά μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος»…), χαρακτηρίζοντας «τρελό» τον Ερντογάν Πασά και δηλώνοντας πως μπορεί να κρατηθούν αιχμάλωτοι μέχρι και 15 χρόνια!

Τώρα, ακόμα κι αν είχε την πρόθεση να τους αφήσει ο Ερντογάν Πασάς, δεν πρόκειται να το κάνει με τίποτα, γιατί θα εξευτελιστεί στην τουρκική κοινή γνώμη, ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις των «Γκιαούρηδων», ακόμα κι όταν τον βρίζουν!

Και το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι το εξής: είναι χαζοί ή βαλτοί;