ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ»… ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (ΝΔ) ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

Το 6ο Forum«για την καταπολέμηση του Αντισημιτισμού», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ, οργανωμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών του σιωνιστικού κράτους, υπό την υψηλή εποπτεία του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC).

Στο Φόρουμ συμμετείχαν 1.700 σύνεδροι, Εβραίοι και μη Εβραίοι, από 80 χώρες και τα θέματα που κυριάρχησαν (σύμφωνα με το WJC) ήταν τα εξής:«οι σχέσεις των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Διασποράς  με το Κράτος του Ισραήλ, τα επιτεύγματα του Ισραήλ στα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, ιδιαίτερα στους τομείς της τεχνολογίας, των start ups επιχειρήσεων και της γεωργίας και φυσικά η σημαντική αύξηση του αντισημιτισμού παγκοσμίως, οι παλιές και οι νέες μορφές αντισημιτισμού και οι τρόποι καταπολέμησής του. Η αύξηση του αντισημιτισμού συνδυάστηκε με την εκλογική επιτυχία ακραίων δεξιών κομμάτων στην Ευρώπη, που ορισμένα γίνονται και κυβερνητικοί εταίροι».

Πρώτη μούρη στο Φόρουμ, από ελληνικής πλευράς, ήταν ο κομισάριος Δικαιοσύνης Κοντονέσκου, ενώ συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, η Γεν. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη.

Είδατε πως εξηγούνται κάποια πράγματα, όπως η μανία ορισμένων κατά της Χρυσής Αυγής;