ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ 18.500 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!

Kourts-Erdogan

Όταν στην κυβέρνηση μιας χώρας βρίσκεται ένα κόμμα που δεν ελέγχουν και δεν καθοδηγούν οι σιωνιστές, αυτά τα καλά συμβαίνουν. 

Με πρόταση της νέας αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Τουρκία, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18.500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα άτομα αυτά θεωρούνται για την Αυστρία παράνομοι μετανάστες και παρά του ότι εργάζονται στην Αυστρία χάνουν όλα τα δικαιώματα τους μετά την ανάδειξη της νέας αυστριακής κυβέρνησης.

Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Αυστρία των Τούρκων υπέρ του Ερντογάν είχαν ανησυχήσει την αυστριακή κυβέρνηση και αυτό είναι άλλος ένα λόγος για να προχωρήσει στην απέλαση όσων περισσότερων Τούρκων είναι νομικά εφικτό.

Σημειώνεται πώς πρόσφατα η Αυστρία είχε ζητήσει και πάλι την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία. «Είμαι υπέρ μίας «συνεργασίας με την Τουρκία», αλλά κατά μίας ένταξης της», είχε σημειώσει ο Sebastian Kurz, ζητώντας ταυτόχρονα να επανεξεταστούν οι κοινοτικοί πόροι προς την Άγκυρα, θέμα, που, όπως, είπε θα συζητήσει επίσης με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που ασκεί αυτό το εξάμηνο την Προεδρία στην ΕΕ, στην οποία θα την διαδεχθεί από την 1η Ιουλίου η Αυστρία.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως ο «Σουλτάνος» είναι ανεξέλεγκτος και πρέπει να του στείλουν ένα μήνυμα πως δεν μπορεί να λειτουργεί παντού και πάντα ως «καουμπόϊ».

Όλοι εκτός από τα δικά μας γιουσουφάκια που στήνονται στα τέσσερα με κάθε ευκαιρία για να μη χαλάσουν οι «καλές» σχέσεις με τους «γείτονες»…

Κ.Π.