ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Με τη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων συναγωνιστών πραγματοποιείται μεγάλη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη των Γρεβενών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, παρουσία των συναγωνιστών Λαγού Γιάννη και Ματθαιόπουλου Αρτέμη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως παρά τις μεθοδεύσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς ο αγώνας για την προάσπιση των ιστορικών μας δικαίων θα συνεχιστεί αμείωτος.

Ας γνωρίζουν άπαντες πως η σύμπραξη κράτους και παρακράτους και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις λίγων θλιβερών, επιδοτούμενων από το καθεστώς παρακρατικών, δεν μπορεί να ανακόψει την εκρηκτική άνοδο του εθνικισμού στην Μακεδονία και πως η λαϊκή βούληση θα ακυρώσει τα ανθελληνικά σχέδια του «συνταγματικού τόξου» και των αφεντικών του.

Θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ethnikistes-sthn-politikh-ekdhlwsh-ths-chrushs-a#ixzz5BLrGuuuv