Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ALFA TV ΘΡΑΚΗΣ: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από την δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Alfa ΤV Θράκης όπου σχολίασε τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως αποτελεί εθνική ντροπή να παραμένουν αιχμάλωτοι οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από τα λόγια των Ευρωπαίων και οφείλει η Ελληνική πλευρά να κλιμακώσει τις ενέργειες της για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων.

Πρότεινε να κλείσει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο λειτουργεί ανθελληνικά και αποσχιστικά στην Θράκη.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι ζήτημα Εθνικής Τιμής η άμεση επιστροφή των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών και θα έπρεπε η κυβέρνηση να φτάσει ακόμα και στην διακοπή των διπλωματικών σχέσεων.

Σημείωσε ότι θα ήταν πράξη υποταγής στον Ερντογάν η ανταλλαγή των 2 Ελλήνων με τους 8 τούρκους αντικαθεστωτικούς.

Τέλος, υπογράμμισε πως έχουμε σύνορα με έναν άτιμο γείτονα και θα πρέπει η Ελλάδα να λάβει τα μέτρα της. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/N.-G.-Mixaloliakos-sthn-Alfa-TV-THrakhs-Na-kleisei-to-tourkiko-prokseneio-m#ixzz5BEsyITj0