ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

«Βράζει» η Πάτρα! Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις για τους μετανάστες – Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. [vid] | Newsit.gr

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τους «μετανάστες» στην Πάτρα, όπου χθες έγινε κινητοποίηση από κατοίκους νοτίων περιοχών στο ύψος της Πειραϊκής Πατραϊκής, οι οποίοι ζητούσαν την λύση του μεταναστευτικού και την απομάκρυνση των «προσφύγων» από την Ακτή Δυμαίων.

Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση των κατοίκων συμμετείχαν και οι αστυνομικοί και λιμενικοί της Πάτρας.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν αγανακτισμένοι, καθώς πληθαίνουν καθημερινά οι μετανάστες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στους άτυπους καταυλισμούς που έχουν στήσει στα πρώην εργοστάσια της παραλιακής ζώνης και κυρίως στου Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν και οι αστυνομικοί και λιμενικοί που υπηρετούν στην Πάτρα, καθώς παρά τις συνεχείς παραινέσεις και εκκλήσεις τους -όπως λένε-, το τελευταίο 6μηνο προς πάσα κατεύθυνση, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο από την πολιτεία για τον περιορισμό των μεταναστών στην περιοχή, αλλά ούτε και ενίσχυση με προσωπικό των ειδικών υπηρεσιών.

Από την συγκέντρωση των κατοίκων δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι πανταχού παρόντες μαϊντανοί, ή αλλιώς «μέλη συλλογικοτήτων» οι οποίοι έκαναν αντισυγκέντρωση  στο ύψος της εισόδου του νέου λιμανιού, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των «μεταναστών».

Κλασικοί βρωμιάρηδες και επαγγελματίες ανθέλληνες. Πάρτε βρε πονόψυχοι μερικούς στα σπίτια σας να δω κάτι…

Κ.Π.