ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΘΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ… ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι γνωστή από παλιά σε όλους τους παροικούντες την «Ιερουσαλήμ», η φοβερή μανία του γνωστού προφεσόρου Μαραντζίδη («Καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς» – Μπίσμαρκ), με την Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, για λίγο καιρό… ξαπόστασε ο προφεσόρος, αλλά τώρα με την αλματώδη αύξηση των ποσοστών του Κινήματος, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο!

Έτσι, με άρθρο του στην ιστοσελίδα του τσάτσου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Σταυροθεοδωράκη, απαιτεί από το σύστημα δραστική λύση στο «πρόβλημα»: «Επιτέλους, ας τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

Στο άρθρο, αφού πρώτα υπενθυμίζει ανάλογο άρθρο του, το 2013, με τίτλο «Διαλύστε τη Χρυσή Αυγή», προτρέπει το σάπιο σύστημα του «δημοκρατικού τόξου» να βάλει στην ημερήσια διάταξη το θέμα της «διάλυσης» (sic!) της Χρυσής Αυγής για να αποκτήσει… αυτοπεποίθηση η «δημοκρατία», να αναβαθμιστεί η… ποιότητά της, και να «αποτελέσει ένα μάθημα για το μέλλον, που θα το λάβουν όλοι» – εννοώντας προφανώς όσους αμφισβητούν το σύστημα της σαπίλας που και ο ίδιος εκπροσωπεί.

Εν συνεχεία, εξηγεί τους λόγους που επιβάλλουν δραστική λύση τώρα, πριν να είναι αργά για το σύστημα, παρατηρώντας αφενός πως «η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής  δεν είχε επιτυχές αποτέλεσμα» (αναγνωρίζοντας ωστόσο πως αν δεν είχε στηθεί η σκευωρία «το πρόβλημα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο») και αφετέρου πως «η ποινική απόδοση ευθυνών στην ηγεσία της Χ.Α. χρονίζει και δεν φαίνεται να προχωράει και πολύ καλά», αναγνωρίζοντας την «δυσκολία ποινικής απόδειξης κάτι τέτοιου» – πως η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση».

Καταλήγει δε ο… δημοκράταρος στο εξής: «Αντί, λοιπόν, το καθιερωμένο πολιτικό σύστημα να επιχειρεί με πολύπλοκο τρόπο (και συχνά ακροβατώντας) να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα στην απαγόρευση της λειτουργίας της» και προειδοποιεί πως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο «θα έρθει η στιγμή που θα το μετανιώσουμε πικρά όλοι μας».

Μόνο που θα μείνει με την… όρεξη, καθώς δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα διαδικασία για να τεθεί εκτός νόμου ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα! Το δε βράδυ των εκλογών, αναμένεται να πέσει πολύ… κλάμα!