ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Άρθρο του Κίμωνα Ρωμανού για την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» 

Στα 44 και κάτι ψιλά, χρόνια της μεταπολιτευτικής απάτης (δηλ. της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας), κοινή παραδοχή είναι ότι τη χώρα δεν κυβερνά το προσκήνιο που επιλέγει ο «κυρίαρχος» λαός, αλλά ένα σκοτεινό παρασκήνιο. Αυτό το παρασκήνιο, άλλοτε ντόπιων συμφερόντων κι άλλοτε ξένων, οργανώνει και καρπώνεται, τις κλοπές του Εθνικού πλούτου της Πατρίδας και της δημόσιας περιουσίας.

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80, οι σκιώδεις «κυβερνήτες» περιορίζονταν στα μεγάλα καθεστωτικά εκδοτικά συγκροτήματα, αποκλειστικά έντυπα έως τότε. Αυτά τα συγκροτήματα, που ήλεγχαν και διαμόρφωναν την κοινή γνώμη, άρχισαν να δημιουργούνται, ως θυγατρικές μήτρες απάτης και διαφθοράς εργοληπτικές εταιρίες, κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα, που εκμεταλλευόμενες τον «φιλελευθερισμό» λόγω Ε.Ο.Κ. και τον διαρκώς φθίνοντα κρατικό έλεγχο και παρεμβατισμό, γιγαντώθηκαν και δημιούργησαν το τέρας της διαπλοκής, για το οποίο όλοι σήμερα μιλούν και το οποίο, υποκριτικά, κατηγορούν για την σημερινή κατάντια της Πατρίδας.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ο εσωτερικός αυτός δυνάστης της Εθνικής και Λαϊκής βούλησης μετασχηματίστηκε. Ο τύπος (το 4ο κατά το σύνταγμα βάθρο της δημοκρατίας), εκμεταλλευόμενος το πρόσχημα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και χρησιμοποιώντας την πρόοδο της τεχνολογίας απέκτησε και ηλεκτρονική μορφή, πάντα υπό την ιδιοκτησία ή/και τον έλεγχο των ιδίων εκδοτικών συμφερόντων. Αποτέλεσμα ήταν, οι αόρατοι αυτοί κυβερνήτες, που λειτουργούσαν ανέκαθεν ως χορηγοί των κομμάτων εξουσίας, να αποκτήσουν την ιδιότητα δυνάστη, καθώς καθόριζαν, όχι μόνο την ουσία, αλλά κι αυτά τα ίδια τα πρόσωπα, των εξουσιών, της νομοθετικής, της εκτελεστικής, ακόμα και της «ανεξάρτητης» δικαστικής.

Και κάπου εκεί, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, μαζί με τους ντόπιους δυνάστες, που πάντα είχαν πίσω τους, πολυεθνικές και ξένα αφεντικά, εντελώς ξεδιάντροπα, η μεταπολιτευτική διαπλοκή εμφανίζει το άλλο αποκρουστικό πρόσωπό της. Η Ε.Ο.Κ. γίνεται Ε.Ε., ο νεοέλληνας ασχολείται με το χρηματιστήριο, ο πρώην «επιχειρηματίας» από την ανατολική Γερμανία (της γνωστής οικογενείας), που ήδη έχει καταφέρει να ελέγχει σχεδόν τα πάντα (δημόσια έργα, κρατικούς οργανισμούς, προμήθειες τηλεπικοινωνιών, κ.λ.π.), βγάζει στο προσκήνιο τα «πουλέν» του.

Χριστοφοράκος και Siemens, εξοπλιστικά και πάντα με τη νομικίστικη δικαιολογία του «ελεύθερου ανταγωνισμού»και τη συνδρομή της νομοθεσίας της Ε.Ε. στην οποία η Ελλάδα μας κατάντησε υπόδουλη.

Tο, εκ των υστέρων «αποδεδειγμένο», σκάνδαλο της Siemens, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Τα εξοπλιστικά με τον Άκη αποδιοπομπαίο τράγο κι άλλα κι άλλα μέχρι το σήμερα και την Novartis, που η επικαιρότητα μας λέει ότι…κανείς από τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους δεν ήξερε, αλλά…όλοι μαζί τα παίρνανε, άμεσα ή, με τη σιωπή τους, έμμεσα.

Φτάνοντας στο σήμερα τι μπορεί να πει κανείς, που να καταλήξει, και πώς να αντιδράσει;

Ο απλά και πολιτικά σκεπτόμενος θα πει το αυτονόητο. Αυτό που πρώτη και μόνο η Χρυσή Αυγή, λέει και εννοεί από τον Μάιο το 2012. Τα βήματα για την Εθνική Ανασυγκρότηση πρέπει να είναι απλά και διακριτά:

 

– Κατάργηση του κατάπτυστου «νόμου» περί ευθύνης υπουργών.

– Λογιστικός έλεγχος του ιδιωτικού χρέους, που το βάφτισαν δημόσιο, κεφάλαιο και τράπεζες.

– Έλεγχος και απόδοση ευθυνών σ’ όλους όσους μας οδήγησαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τα εθνοκτόνα μνημόνια.

Τα παραπάνω δεν είναι παρά μόνο εργαλεία, που χρειάζονται απόφαση και βούληση για να καταστούν πραγματικότητα. Και το ερώτημα  που προκύπτει είναι:

Υπάρχει η πολιτική επιλογή που θα εξοντώσει τους σκιώδεις κυβερνήτες και θα τελειώσει τις ανίκανες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις τοποθετώντας τις, μαριονέτες της πολιτικής ζωής και ενεργούμενά τους, στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας της Πατρίδας μας;

Η απάντηση είναι ΜΙΑ και μαζί πολλές:

Από τον Μάιο του 2012, η πολιτική επιλογή για Εθνική Ανεξαρτησία και Οικονομική Ανασυγκρότηση είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΗ. Είναι η πραγματικότητα της Εθνικιστικής και Λαϊκής φωνής που βγαίνει από την φυλετική ψυχή του αιώνιου Έλληνα. Είναι το Κίνημα που, «χάλασε τη σούπα» της μεταπολιτευτικής διαπλοκής των κομμάτων εξουσίας που, άλλο λίγο κι άλλο περισσότερο, ευθύνονται για όσα ταλαιπωρούν το Έθνος και το Λαό μας.

Κλεφτοπασόκ και ΝΔούλα, είτε μαζί (πρόσφατα), είτε δήθεν εχθροί (παλαιότερα) και αμερικανοκομμουνιστές, νεομπολσεβίκοι, εμμονικοί πρωταγωνίστησαν στο πάρτι που έστησαν τα αφεντικά και οι πάτρωνές τους. Οι ντόπιοι και ξένοι ολιγάρχες που αφαίμαξαν τον Εθνικό πλούτο και κατάντησαν την Πατρίδα, από πρωτοπόρο, ουραγό και επαίτη.

Η Χρυσή Αυγή, άντεξε στον ολοκληρωτικό συστημικό πόλεμο, άντεξε σε σκευωρίες, φυλακίσεις, δολοφονίες παιδιών της, αντέχει και αντιστέκεται σε φιμώσεις, συκοφαντίες και αποκλεισμούς.

Παραμένει ο μόνος αντίπαλος των σκιωδών και προδοτικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και είναι προορισμένη, να εκφράσει τη Λαϊκή βούληση για Εθνική ανάταση και ανασυγκρότηση. Και το Κίνημα των Ελληνικών Εθνικιστών, θα κληθεί να απελευθερώσει την Πατρίδα μας, με το Λαό μας μπροστάρη, πολύ συντομότερα απ’ όσο φοβούνται οι ντόπιοι και ξένοι σκιώδεις δυνάστες του.

Ζήτω η Νίκη