ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΤΕΠΑ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Όταν η κυβέρνηση σπρώχνει με κάθε δυνατό τρόπο την Πατρίδα και το Λαό μας προς το γκρεμό, τότε η Εθνική Αντίσταση αποτελεί Καθήκον. Υπό αυτή την αρχή, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στην πρωτοπορία του Πανελληνίου Ξεσηκωμού για την αποτίναξη της ξενοκρατίας, η οποία δια των εγχώριων εκπροσώπων της οδηγεί το Μεγάλο μας Έθνος αργά και σταθερά προς τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Η Πατρίδα σήμερα έχει την δυστυχία να βρίσκεται υπό τη διοίκηση μιας κλίκας εθνομηδενιστών, την οποία έφερε στην εξουσία όχι η Χρυσή Αυγή όπως θρασύτατα διακηρύσσουν οι πολιτικάντηδες της σιωνιστοκρατούμενης δεξιάς, αλλά αυτή η ίδια η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη ΝΔ! Διότι δεν ήταν ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε άλλος κανείς παρά μόνον η κυβέρνηση Σαμαρά εκείνη η οποία εκτίναξε τον ανθελληνικό Σύριζα από το 20% τον Σεπτέμβριο του 2013 στο 36% το 2015. Πως; Με την παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής (που βρισκόταν στο 18% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου του 2013), την οποία οι κομμουνιστές του Τσίπρα υποδέχτηκαν ως μάννα εξ ουρανου, μιας και η Χρυσή Αυγή υπήρξε το μοναδικό ουσιαστικά εμπόδιο στον δρόμο της συριζαίικης συμμορίας προς την εξουσία.

Το γεγονός αυτό, διαπιστώνεται ολοένα και πιο καθαρά σήμερα, με την κυβέρνηση-παρωδία Σύριζα-ΑΝΕΛ να στριμώχνεται στη γωνία και να σφυροκοπάται ανελέητα από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα δηλαδή εκείνο το οποίο αποτελεί δίχως την παραμικρή αμφιβολία την φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας. Αδυνατώντας οι φορείς του πλέον νοσηρού ανθελληνισμού να απαντήσουν επί της ουσίας και με πολιτικούς όρους στη Χρυσή Αυγή, καταφεύγουν στην φίμωση και στις απαγορεύσεις επικαλούμενοι μια δημοκρατία της οποίας οι πολιτικάντηδες παριστάνουν τους θεματοφύλακες αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν τους βιαστές της.

Εξόχως ενδεικτικά όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα της ολομέλειας, για τα οποία ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος έσταξε μίσος και χολή. Ο βουλευτής Λαγός κατήγγειλε μεγαλοφώνως από το βήμα του ομιλητή όσα ολόκληρη η ελληνική κοινωνία συζητά και πιστεύει. Άξαφνα, εισέρχονται στην αίθουσα οι βουλευτές του Σύριζα Ξυδάκης και Μαντάς, με τον πρώτο να ανεβαίνει στο προεδρείο και να απαιτεί από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης κύριο Λυκούδη, να διακόψει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο προεδρεύων αρνήθηκε και τότε ο σταλινοτσολιάς, θαρρώντας μάλλον ότι βρίσκεται σε συνέλευση αναρχικών στο πολυτεχνείο, επιχείρησε να διακόψει «δημοκρατικά» τον ομιλητή.

Σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο πολιτισμένης χώρας το κομμουνιστικό θρασίμι θα είχε πεταχτεί εκτός, σύμφωνα με όσα ο Κανονισμός ορίζει. Εδώ όμως δεν είμαστε πολιτισμένη χώρα αλλά το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, με συνέπεια ο πρόεδρος της βουλής επ’ αφορμή του περιστατικού να απειλεί ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με αποβολή από τις συνεδριάσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Τί ωραία «δημοκρατία» και πόσο σθεναρά την υπερασπίζονται οι Βούτσηδες και οι λοιποί συριζαίοι, παρέα με τους Κουφοντίνες, τους πυρήνες της φωτιάς και τους «κοινωνικούς αγωνιστές» των Εξαρχείων που κάθε τόσο καταστρέφουν και καίνε περιουσίες, προπηλακίζουν και απειλούν όποιον αρνείται να υποταχθεί στην κόκκινη Χούντα!

Και η Νέα Δημοκρατία τί έπραξε; Συντάχθηκε με τους κομμουνιστές, φίλους και προστάτες των τρομοκρατών, εκδίδοντας μιαν ακόμη επαίσχυντη ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής: «Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και των εσκεμμένων προκλήσεων των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου δεν υπάγεται πια μόνον σε πολιτικό σχολιασμό. Είναι άμεση και επιτακτική η απονομή της Δικαιοσύνης στο ναζιστικό και εγκληματικό αυτό μόρφωμα»! Η «Καθημερινή» δε, το άτυπο όργανο της φιλελεύθερης, μνημονιακής και εθνομηδενιστικής ψοφοδεξιάς, ψέγει το προεδρείο της βουλής διότι σε παλαιότερη συνεδρίαση έκανε παρατήρηση σε βουλευτή του ΚΚΕ ο οποίος χαρακτήριζε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, με συνέπεια, όπως ισχυρίζεται ο «δημοκράτης» αρθρογράφος της, να εξασθενίζει η γραμμή του συνόλου των πολιτικάντηδων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και να νομιμοποιείται η παρουσία τους στη βουλή. Θαρρείς και η Χρυσή Αυγή, που ψηφίστηκε από 350 χιλιάδες Έλληνες και σήμερα υποστηρίζεται από περισσότερους από μισό εκατομμύριο, επιθυμεί την άδεια του κάθε Μπουρδάρα και όποιας «Καθημερινής» για να προασπίζει τα δίκαια των Ελλήνων και του Ελληνισμού!

Στο δια ταύτα λοιπόν, στο όνομα μιας καταχρηστικώς λεγόμενης «δημοκρατίας», το τόξο των εθνομηδενιστών και των διεφθαρμένων φτωχοποιεί το Λαό μας, ταπεινώνει και ξεπουλά την Ελλάδα, μεθοδεύει την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, αφήνει ομήρους στα χέρια των Τούρκων δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Στο όνομα της Πατρίδος όμως, η Χρυσή Αυγή θα εξακολουθήσει να μάχεται και να αγωνίζεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος, με πάθος, με ζήλο, με φανατισμό και προπαντός με Πίστη χαλύβδινη στα Εθνικά μας Ιδανικά. Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, το Σοβιέτ των Τσιπροκαμμένων, των βούτσηδων και των ξυδάκηδων θα πέσει, μα δεν θα πέσει από τη ΝΔ που το έχτισε και ερωτοτροπεί μαζί του, αλλά από τον ωκεανό των Πατριωτών και Εθνικιστών που συντάσσονται και παρελαύνουν πια κάτω από τις Σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Μπολσεβίκοι, πίσω στη στέπα σας, εδώ είναι Ελλάς!