ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τρομοκράτησης της δικαιοσύνης από τα συντρόφια της κυβερνώσας αριστεράς, αυτή στάθηκε στο ύψος της και καταδίκασε τους παρακρατικούς ληστοτρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ!

Η γενναία δικαστική απόφαση προκάλεσε την λυσσαλέα επίθεση του κουκουλιού της παρακρατικής τρομοκρατίας, δηλαδή του διαβόητου «Τομέα Δικαιωμάτων» του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού η παραληρηματική τους επίθεση:

«Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για τους τέσσερις νέους (Ντάλιο, Ρωμανό, Πολίτη, Μιχαηλίδη) εμφανίζει για πολλοστή φορά μια Δικαιοσύνη, που όχι μόνο δεν είναι «τυφλή», αλλά προκλητικά εθελοτυφλεί. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο καταδίκασε τους τέσσερις σε βαριές, πολύχρονες καθείρξεις, με βάση τις επιβαρυντικές ποινές του 187Α. Τι και αν στο μεταξύ το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους έχει αθωώσει από τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής στους Πυρήνες της Φωτιάς; Αυτό φάνηκε να μην έχει καμία σημασία.

Χωρίς να ληφθεί υπόψη κανένα ελαφρυντικό, σπουδές, άδειες, ούτε καν αυτό της μετεφηβικής ηλικίας και σε πλήρη δυσαρμονία με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, χθες το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο διατήρησε σχεδόν τις ίδιες εξοντωτικές ποινές με την αιτιολογία της «ατομικής τρομοκρατίας». Μια έννοια καινούρια στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, μια έννοια που εφευρέθηκε για να δικαιολογήσει μια βαρύτερη τιμωρία. Μια τιμωρία, που «κλείνει» το μέλλον τεσσάρων νέων ανθρώπων για πολλά χρόνια στη φυλακή. Τέσσερις νέοι καφκικοί πρωταγωνιστές προστίθενται σε ένα κατάλογο, δυστυχώς, μακρύ…».

Καταλάβατε τώρα τι ακριβώς εννοούσε η αρχικομμούνα Περιστέρα, όταν έλεγε πως «έχουμε πάρει την κυβέρνηση, αλλά όχι ακόμα την εξουσία»;