ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΠΕΝΤΕ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ… Ο ΕΝΑΣ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ», ΕΤΩΝ 14!

Έχουν αρχίσει πάλι να κελαηδάνε το παραμύθι των «ρατσιστικών επιθέσεων» τα λυσσασμένα σκυλιά της αμερικανικής πρεσβείας, αλλά δεν τους βγαίνει με τίποτα! Κι όποτε αποκαλύπτονται οι δράστες επιθέσεων (από ληστρικών μέχρι δολοφονικών) κατά αλλοδαπών, αποδεικνύεται ότι δράστες είναι επίσης αλλοδαποί.

Έτσι, πέντε Αφγανοί είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 26χρονου Αλγερινού, που διαπράχθηκε στις 3 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι δράστες συνεπλάκησαν με τον Αλγερινό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, από μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει τους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 14*, 20 και 21 ετών, ενώ αναζητούνται και οι άλλοι δύο… Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, η δολοφονία έχει σχέση με την εγκληματική τους δραστηριότητα.

*Αλήθεια, ο ένας από τους φονιάδες, το 14χρονο «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο», σε ποιο σχολείο είναι συμμαθητής με τα παιδιά μας;

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της γης στην οποία δεν απελαύνονται οι εξ’ αλλοδαπών εγκληματίες (δράστες κακουργημάτων), μετά την έκτιση των ποινών τους;