ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΛΛΑΞΕ Η «ΓΡΑΜΜΗ»: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΙΝ ΜΑΣ… ΚΑΤΑΠΙΕΙ!

Τρόμο και πανικό έχει φέρει στο εγχώριο σύστημα και τους διεθνείς του προστάτες η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, που οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές την τακτική αντιμετώπισής της από τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου – μιας και όλες όσες έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα αποτυγχάνουν παταγωδώς!

Την νέα γραμμή ρίχνει η φυλλάδα των Ιών, με σημερινό κύριο άρθρο της, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Απομονώστε τους!».

Πάρτε μια γεύση:

«Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για όσους εξακολουθούσαν μέχρι τώρα να εθελοτυφλούν και να αντιμετωπίζουν τη Χρυσή Αυγή ως ένα «κανονικό» πολιτικό κόμμα… Η ναζιστική οργάνωση δεν αλλάζει. Είναι έτοιμη να καταφύγει κάθε στιγμή στην ωμή βία και το έγκλημα, ενώ θεωρεί τη Βουλή κατάλληλο χώρο δράσης, ώστε με ύβρεις και τραμπουκισμούς να εξασφαλίσει την προβολή της στα μέσα ενημέρωσης.

Αλλά στο χέρι του πολιτικού συστήματος είναι να αποδείξει ότι δεν πτοείται από τις προκλήσεις:

Κατ’ αρχάς πρέπει να αποκλειστεί κάθε περίπτωση λεκτικής ή και άμεσης αντιπαράθεσης με τους υπόδικους χρυσαυγίτες εντός του Κοινοβουλίου. Η εικόνα συμπλεκόμενων βουλευτών είναι αυτή που επιδιώκει να προκαλέσει η Χρυσή Αυγή για να υπονομεύσει τους θεσμούς και να φθείρει τη δημοκρατία.

Σκοπός όλων των δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων πρέπει να είναι η πλήρης πολιτική και κοινοβουλευτική απομόνωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πρώτη η κυβέρνηση πρέπει να δώσει το μήνυμα, αρνούμενη να απαντά μέσω των υπουργών στις ούτως ή άλλως προσχηματικές και αντικοινοβουλευτικές ερωτήσεις των χρυσαυγιτών, όπως είχε κάνει ο Νίκος Δένδιας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να παραμείνει σταθερή στη γραμμή του φθινοπώρου του 2013 και να βάλει πάγο στους βουλευτές της που κλείνουν ακόμα το μάτι στους ναζιστές. Το ίδιο και τα άλλα κόμματα. Και όλοι οι δημοκράτες βουλευτές να αποχωρούν από την αίθουσα όταν μιλούν οι χρυσαυγίτες.

Η δημόσια τηλεόραση και το κανάλι της Βουλής πρέπει να εγκαινιάσουν, έστω και την ύστατη ώρα, ειδικές ενημερωτικές εκπομπές για τη μεγάλη δίκη.

Όσοι ακόμα και τώρα εξακολουθούν να θεωρούν τη Χρυσή Αυγή «κανονικό» πολιτικό κόμμα πρέπει να υποστούν το κόστος αυτής της αντικοινοβουλευτικής επιλογής τους».

Παρατήρηση 1η: Εμφανέστατος ο πανικός τους! Και δεν μπορούμε να πούμε, δικαιολογημένος, βεβαίως…

Παρατήρηση 2η: Το σύνθημα «απομονώστε τους», το επαναλαμβάνει μονότονα το… τιμημένο κουκουέ, εδώ και χρόνια. Φαίνεται, πως τώρα υιοθετείται και από το σύστημα και τους διεθνείς (υπερατλαντικούς…) του προστάτες. Πρόκειται για μια ακόμα… δικαίωση των κόκκινων μαντρόσκυλων του συστήματος της αμερικανοκρατίας!

Παρατήρηση 3η: Αλήθεια, ποιο είναι το «κόστος» που θα υποστούν όσοι συστημικοί δεν θα συμμορφωθούν με τας υποδείξεις; Μήπως θα αναλάβουν να τους «συμμορφώσουν», με τους γνωστούς τρόπους, οι παρακρατικές «συλλογικότητες» των Εξαρχείων;