ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ «ΓΚΟΡΝΑ ΜΑΤΣΕΝΤΟΝΙΑ»!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αναφορά του Τσίπρα σε «Γκόρνα Ματσεντόνια» (απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου από τα Σκόπια…), επισημάναμε πως δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά πως έγινε επί τούτου, για την προετοιμασία της ελληνικής κοινής γνώμης για την μεγάλη προδοσία!

Και προφανώς, ο Τσίπρας έχει δώσει γραμμή στους βουλευτές του να το επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία, για να το… εμπεδώσουμε!

Έτσι, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, επιβεβαίωσε το σκόπιμον της αναφοράς:

«Δε νομίζω ότι ήταν λάθος του πρωθυπουργού η αναφορά περί Gorna Makedonija στη δημοσιογράφο. Ο πρωθυπουργός είναι πάντα προετοιμασμένος και για τέτοιες ερωτήσεις, οπότε θεωρώ ότι ήταν σχεδιασμένο αυτό που είπε, κατά κάποιο τρόπο, δημιουργεί ένα κλίμα, δεν ήταν καθόλου λάθος. Είναι από τα ονόματα που η ελληνική πλευρά θα ήθελε, αυτό έχει φανεί. Να περιμένουμε να τελειώσει η διαπραγμάτευση, να δούμε τι θα έρθει στη Βουλή. Είναι πάρα πολύ υπεύθυνος ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι είχε στο μυαλό του κάποιο σχεδιασμό».

Και το μόνο που μένει πλέον για την ολοκλήρωση προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας, είναι να το αποδεχθούν οι Σκοπιανοί!

Ωστόσο, ας μην χαίρονται οι εθνομηδενιστές κι ας μην λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο». Δηλαδή τον ελληνικό λαό, που δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!