ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΟΝ… ΛΙΟΝΤΑΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι ωραίοι είναι οι φραστικοί λεονταρισμοί, αρκεί να μην είναι για εσωτερική κατανάλωση κι ο… λιονταρής να μπορεί να τους υποστηρίξει και στην πράξη και να μην την κοπανάει κι εξαφανίζεται μόλις βλέπει τα σκούρα, εφαρμόζοντας την παροιμία «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ». Σαν τον… Ζήκο Χατζηχρήστο που προκαλούσε τον Νίκο Ρίζο «μαλώνεις ρε;», στην εργάρα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Της Κακομοίρας» κι όταν ο Ρίζος του είπε «Ναι ρε, μαλώνω», έβαζε να τον… βαστάνε!

Χθες, λοιπόν, ο… λιονταρής Καμμένος απείλησε τους Τουρκαλάδες με… συντριβή, «αν τολμήσουν» και τα τοιαύτα… Σε μια προσπάθειά του να εμφανιστεί ως ο… Έλλην Ερντογάν, αφού δεν του’ κατσε να γίνει ο… Τσάβες των Βαλκανίων, όπως ονειρευόταν (αλλά αμερικανόδουλος «Τσάβες», για να εξηγούμαστε…). Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει κι ούτε η τελευταία, αλλά…

Έτσι, οι Τούρκοι του Haber 46 περιγελάνε (και δεν «επιτίθονται» διαδικτυακοί παπαγάλοι – άλλο το’ να κι άλλο τ’ άλλο, δε σας έχουν μάθει να τα ξεχωρίζεται;) τον… λιονταρή της Αθήνας, θυμίζοντας πως όταν πήγε στα Ίμια “είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και απομακρύνθηκε γρήγορα χωρίς να κοιτάξει πίσω”.

Ή μήπως δεν είναι αλήθεια;