ΞΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!

Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο)

Οι μαζικές εξορμήσεις των μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας συνεχίζονται.

Χθες το μεσημέρι δεκάδες μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν από την περίφραξη του νέου λιμανιού, περνώντας μέσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα της Ακτής Δυμαίων.

Φαίνεται ότι τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας έξω από τα κάγκελα και οι ισχυρές δυνάμεις του λιμενικού πίσω από αυτά υποχώρησαν. Οι μετανάστες, σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, στην προσπάθειά τους να εξορμήσουν στα κάγκελα του νέου λιμανιού, δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν λογαριάζουν τα αμάξια που περνούν από τον δρόμο.

Αφού έχουν το «ελεύθερο» από «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» και δεν τολμάει να τους πειράξει κανείς, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν!

Κ.Π.

 

Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο) Πάτρα: Μαζικές εξορμήσεις μεταναστών στο νέο λιμάνι (φωτο)