ΑΥΡΙΟ, 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Γράφει ο Κίμων Ρωμανός 

Ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας αύριο, ημέρα μνήμης και Τιμής στους επαναστάτες Έλληνες, στους αλύγιστους και ανυπότακτους, στην κλεφτουριά του ’21, που σήκωσε την Πατρίδα όρθια, που τσάκισε τον οθωμανικό ζυγό, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς.

Οι Έλληνες γιορτάζουμε, η περήφανη Νεολαία μας, μαθητιώσα ή ένστολη, θα μας χαρίσει χαμόγελο και δάκρυα, ο Εθνικός μας Ύμνος θα ριγήσει δέρμα και καρδιές και θα σηκώσει την Αιώνια Ελληνική Ψυχή στα ουράνια!

Κι έπειτα τι θα μου πείτε; Τι από το σήμερα που ζούμε είναι αντάξιο των Ελλήνων του ’21 που σήκωσαν ανάστημα στην παντοδύναμη οθωμανική αυτοκρατορία, που βγήκαν στα βουνά και μπροστά στην απελευθέρωση Γένους και Πατρίδος δεν λογάριασαν τίποτα; Ούτε την ίδια τη ζωή τους, που την πρόσφεραν θυσία στο φλάμπουρο της Επανάστασης και στο όνομα της λευτεριάς.

Σήμερα, η σκλαβιά που ζει η Πατρίδα μας, έχει άλλη μορφή. Είναι οικονομική, κοινωνική και πολιτική, αλλά το ίδιο βάρβαρη σαν τον οθωμανικό ζυγό. Ζούμε σε μια Πατρίδα υπόδουλη σε ξένους επικυρίαρχους και στα ντόπια ενεργούμενά τους. Ζούμε σε μια Πατρίδα που προσκυνάει οποιονδήποτε επιβουλεύεται την εδαφική της ακεραιότητα, προβάλλοντας ψευδεπίγραφες δικαιολογίες περί ανθρωπισμού, μετριοπάθειας, ψυχραιμίας, ποντάροντας συνέχεια σε στήριξη από τους συμμάχους, στο νατο και στην ε.ε.

Ο τούρκος που γονάτισε στο σπαθί των Επαναστατών του ’21, κρατάει και θα εξακολουθήσει να κρατάει όμηρους (για πολύ ακόμα) Έλληνες στρατιωτικούς, οι σκοπιανοί και αλβανοί γείτονες, λαοί χωρίς φυλετική συνέχεια και ιστορία, αμφισβητούν και απειλούν (sic) τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Γκρίζες ζώνες στο Ελληνικό Αιγαίο, «Μακεδόνες» οι…ρομά των σκοπίων, για τσάμηδες, τσαμουριά και μεγάλη αλβανία μιλάει ο ράμα.

Στην εγχώρια επικαιρότητα, «σκάνδαλα», δηλαδή ποιοι έκλεψαν περισσότερο, ποδόσφαιρο στα πλαίσια του «άρτον και θεάματα» κι από τους κυβερνώντες νεομπολσεβίκους και τα παιδιά τους (δηλ. από την πλέμπα των εξαρχείων), ακούς ό,τι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και η Μακεδονία στις αρκούδες της.

25η Μαρτίου 2018 αύριο και η μόνη πολιτική δύναμη που αντιπαλεύει τους υποτελείς εξουσιαστές της Πατρίδος, είναι η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι η Χρυσή Αυγή. Είμαστε ΕΜΕΙΣ, οι Έλληνες Εθνικιστές, ΕΜΕΙΣ που μεθάμε με το αθάνατο κρασί του ’21, ΕΜΕΙΣ που, όπως οι ήρωες κλέφτες και αρματωλοί της Εθνεγερσίας, είμαστε αποφασισμένοι, Τιμώντας τους Ήρωες Επαναστάτες του ’21 να συνεχίσουμε να παλεύουμε για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία!

Αύριο, 25η Μαρτίου 2018, ο αγώνας συνεχίζεται… και θα συνεχιστεί.

Ζήτω η ΝΙΚΗ!!!